Малко повече от година след световната премиера на спортната версия по

...
Малко повече от година след световната
премиера на спортната версия по
Коментари Харесай

Bentley обнови и Bentayga Speed

Малко повече от година след световната премиера на спортната версия по време на международното ревю в Женева, Bentley обяви, че моделът е минал през програма за възобновяване.

Върховото предложение в модификационното семейство на Bentley Bentayga е оборудвано с 6-литров, W-образен, 12-цилиндров задвижващ елемент, който генерира оптималната мокност от 635 конски сили и оптимален въртящ миг от 900 Нм.

Луксозният състезателен SUV модел е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди и да развие оптималната скорост на движение от 306 км/ч, като в това време предлага и възможно най-хубавото, което е в състояние да предложи като преживяване към момента легендарната марка.

"Новата Bentayga към този момент подвигна летвата, спрямо която се мерят всички останали, при първокласните SUV-та ", разясняват от Bentley. "Преди премиерата на новата Bentayga Hybrid- единственият в света истински луксозен хибрид, след няколко месеца, е важно да вземем поради желанията на клиентите за върхово пътно държание. Новата Bentayga Speed продължава да бъде най-бързото SUV в света, само че също така тя е също по този начин и най-луксозната версия на новата Bentayga- най-хубавото от двата свята, черешката на тортата ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР