Малко по-късно днес Vivacom ще представи официално своята най-нова телевизионна

Малко по-късно днес Vivacom ще представи официално своята най-нова телевизионна ...

Vivacom представя нова телевизионна услуга и Android TV приемник


Малко по-късно днес Vivacom ще представи официално своята най-нова телевизионна услуга. Тя е част от портфолиото на новите собственици на телекома – United Group и под същото име вече работи на няколко пазара. Телевизионната услуга EON предоставя на потребителите възможност за комбинация в различни оферти с интернет достъп, а на сайта на компанията вече са налични и плановете, които промоционално през първите месеци са с цена 1 лв/мес.

Най-интересното за услугата е, че тя се поддържа на различни устройства – достатъчно е да имате Chromecast или AirPlay съвместими продукти, персонален компютър, телефон или таблет с Android или iOS. Тя работи и на много телевизионни приложения – на LG, Samsung, Philips, Sony и Tesla.
Освен това тя работи и на специален EON приемник, който може да превърне вашия телевизор с умно устройство, ако няма такава функционалност
Той представлява 4K ultra HD set-top box, работещ с Android TV. Благодарение на него, освен телевизионното съдържание от Vivacom, получавате възможност за работа с различни Android приложения, игри, стрийминг услуги и т.н. Към него могат да се свързват периферни устройства чрез Bluetooth, така че можете да играете дори Andrdoid игри с джойстик.

Източник: kaldata.com