Малко по-късно днес Vivacom ще представи официално своята най-нова телевизионна

...
Малко по-късно днес Vivacom ще представи официално своята най-нова телевизионна
Коментари Харесай

Vivacom представя нова телевизионна услуга и Android TV приемник

Малко по-късно през днешния ден Vivacom ще показа публично своята най-нова телевизионна услуга. Тя е част от портфолиото на новите притежатели на телекома – United Group и под същото име към този момент работи на няколко пазара. Телевизионната услуга EON дава на потребителите опция за композиция в разнообразни предложения с интернет достъп, а на уеб страницата на компанията към този момент са налични и проектите, които промоционално през първите месеци са с цена 1 лв/мес.

Най-интересното за услугата е, че тя се поддържа на разнообразни устройства – задоволително е да имате Chromecast или AirPlay съвместими артикули, личен компютър, телефон или таблет с Android или iOS. Тя работи и на доста телевизионни приложения – на LG, Samsung, Philips, Sony и Tesla.
Освен това тя работи и на специфичен EON правоприемник, който може да трансформира вашия тв приемник с мъдро устройство, в случай че няма такава функционалност
Той съставлява 4K ultra HD set-top box, работещ с Android TV. Благодарение на него, с изключение на телевизионното наличие от Vivacom, получавате опция за работа с разнообразни Android приложения, игри, стрийминг услуги и така нататък Към него могат да се свързват периферни устройства посредством Bluetooth, тъй че можете да играете даже Andrdoid игри с джойстик.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР