Малко след като стана ясно, че холивудската звезда Никол Кидман

...
Малко след като стана ясно, че холивудската звезда Никол Кидман
Коментари Харесай

Свада в Холивуд! Нападнаха Никол Кидман заради нова роля

Малко откакто стана ясно, че холивудската звезда Никол Кидман води договаряния за ролята на американската актриса Люсил Бол във кино лентата "Being The Ricardos " на Арън Соркин, потребителите в обществените мрежи реагираха остро на избора й.

Това наложи Луси Арнас, дъщерята на Люсил Бол и Деси Арнас, също да се намеси с коментар коя актриса би трябвало да играе ролята на майка й, написа "Дедлайн ".

Сюжетът на идния филм ще се върти към една продуцентска седмица на американския ефирен ситком "Аз обичам Люси " (I Love Lucy), когато Люсил Бол и Деси Арнас са изправени пред рецесия, която може да постави завършек на кариерата им, както и друга, която да постави точка на брака им. Сериалът е предаван по CBS от 1951 до 1957 година

"Спрете да спорите кой би трябвало да я играе - тя не наподобява на нея, носът й не е същият, не е толкоз занимателна ", споделя Арнас, шегувайки се с рецензиите за избора на Кидман.

"Просто ни се доверете. Ще бъде прекрасен филм ", добавя тя.

Дъщерята на комедийната легенда разясни, че продукцията на Арън Соркин ще наблюдава връзката на Люсил Бол с екранния й сътрудник Деси Арнас, както и връзката им на дребния екран, прераснала и отвън него.

Луси Арнас успокои почитателите на иконичната актриса, че във кино лентата ще има комизъм и романтика.
"Не мисля, че ще бъдете разочаровани от него ", споделя тя.

В ролята на кубинския музикант и артист Деси Арнас ще влезе испанският артист Хавиер Бардем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР