Малко над стотачка ще ни струва двудневният пакет за зимни

...
Малко над стотачка ще ни струва двудневният пакет за зимни
Коментари Харесай

Малко над 100 лева ще струва на студентите купонът в Банско

Малко над стотачка ще ни коства двудневният пакет за зимни занимания в Банско по случай студентския празник, сподели информация на " Монитор " в платформите за онлайн резервации. Хотелиери всеобщо дават опция купонът да продължи най-малко до 10 декември, предлагайки на своите посетители по две или три нощувки в местата за настаняване. Офертите за другите два зимни курорта у нас през тази година са доста по-малко, евентуално поради противоепидемичните ограничения за битка с COVID-19.

Според предложение в мрежата две нощувки в студио със закуски и празнична вечеря в 4-звезден хотел в Банско ще ни костват 135 лв. на човек. За галавечерята е планувано тристепенно меню, в което влизат още безалкохолно, минерална вода, български водка, ракия или уиски 50 г, чаша червено/бяло вино или наливна бира. Гостите на мястото за настаняване ще могат да се възползват и от вътрешен басейн с топла минерална вода, джакузи, солна стая, парна баня, финландска сауна, фитнес и 20% понижение на всички разтривки.

Срещу спомагателни 35 лв. за " празненство гривна " пък след приключването на празненството в ресторанта студентите могат да се насочат към някое от нощните заведения в града без спомагателна такса за вход. Припомняме, че с цел да купонясват в нощните заведения обаче, бъдещите висшисти би трябвало да разполагат и със зелен документ. Разбира се, другар в потребност се познава и имунизираните, преболедувалите или тестваните за COVID-19 с ненаситност дават здравните си документи на своите сътрудници от университета. Подобна процедура се следи освен по празници, само че и в всекидневието, когато зажаднелите за занимания младежи се вмъкват в някой мол под непозната идентичност, с цел да си закупят по този начин нужната дреха.

Макар предложенията за 8 декември в другите два зимни курорта у нас - Пампорово и Боровец, да са по-оскъдни по отношение на тези преди пандемията, избралите да посрещнат студентския празник в Родопите няма да останат разочаровани. Те ще броят по-малко от стотачка за две нощувки в тризвезден хотел с включена закуска и трансфер до ски пистите. Пакетът, в който влиза настаняване в двойна стая, е на цена от 58 лв. на човек. За празнична вечеря студентите наложително ще се наложи да доплатят 25 лева - там менюто е тристепенно, като ще могат да избират сред родопска или шопска салата, пилешко със сметана и зеленчуци или свинско филе с гъбен сос, за подслаждане пък е планувана бисквитена торта. Наздравица за празника ще могат да вдигнат с 50 грама водка, която също влиза в цената на куверта.

В случай че предпочетат да посрещнат празника другаде, то Велинград има идеалното предложение - против 125 лв. студентите ще получат две нощувки със закуски и празнична вечеря. Офертата включва още и безвъзмезден достъп до релакс зоната на хотела, която разполага с вътрешен басейн, хамам, финландска и инфрачервена сауна, мразовит душ, джакузи и парна баня.

Заведенията отвън курортите пък са помислили и за всички, които не могат да се измъкнат от работа за няколко дни, с цел да честват. Така да вземем за пример столична механа предлага куверт от 40 лв. на човек за четиристепенно меню - салата, топло предястие, главно ядене и десерт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР