Малките промени в живота дават разликата в голямата картина –

...
Малките промени в живота дават разликата в голямата картина –
Коментари Харесай

Вижте какво ви очаква, ако започнете да се разхождате всеки ден

Малките промени в живота дават разликата в огромната картина – възстановяване на здравето, на настроението, на външния тип.
Така е и с разходката – най-лесният метод за физически извършения.
Не е фитнес, за който би трябвало да намерите време, зала и пари, не е каране на колело, за което ви би трябвало най-малко колело и най-малко една безвредна алея, а чисто и просто вървене, на което сме се научили някъде на 11-месечна възраст.
Благоприятните последици от ежедневното вървене са както за външния тип, по този начин и за здравето, за настроението, за кариерата, че дори и за фамилните връзки.
Вижте 5 неща, които ще ви се случат, в случай че започнете да се разхождате всеки ден:
Ще сте по-продуктивни
Всеки обед – разходка. Това би трябвало да е новият ви режим. Ходенето до близкия ресторант за обяд не се брои за разходка. Нека да са 30 минути вървене и 30 минути за обяд. Няма да повярвате какъв брой по-леко ще премине следобедът. А и какъв брой доста работа ще свършите.

Ще сте по-издръжливи към вируси
Движението усъвършенства имунната система. Затова и в студените месеци предпочитайте придвижването на открито вместо „ от у дома в колата, след това в офиса и назад “. Това ви сблъсква с доста микроби и вируси и намалява имунитета ви.

Ще имате повече сила
Физическите дейности усилват притока на О2 в кръвта, което работи като зареждане с високооктанов бензин. Дори 10 минути оживление ще ви освежи за идващите два часа.

Ще бъдете по-щастливи
Физическите извършения покачват отделянето на хормони на щастието. Ако ходите пеш на работа през парк, това ви подсигурява прекрасен ден още от сутринта. Ако няма по какъв начин да излезете на разходка, по-добре е да подскочите, като че ли от наслада, няколко пъти, поучават експертите. Това е по-енергично от скучното разтъпкване към бюрото.

Няма да ви се яде сладко
Вместо да бръкнете в чекмеджето и да извадите аварийните вафли, станете и се разходете за 15 минути. Не се тревожете за работното време, на пушачите им лишава толкоз да изпушат една цигара пред офиса, тъй че и вие все едно „ пушите “, единствено че е здравословно. Докато се разхождате, пийнете и малко вода. Желанието за сладко ще се изпари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР