Малките и лесно предвидими цели са на фокус за следващата

...
Малките и лесно предвидими цели са на фокус за следващата
Коментари Харесай

Влиянието на кармичните точки - какво ни очаква през следващата година?

Малките и елементарно предвидими цели са на фокус за идната година, с цел да сме сполучливи. Отлагаме огромните проекти и дълготрайни цели.
През идната година и половина се концентрирайте над дребните крачки и ясно предвидимите цели. Това ще е сполучливата тактика за интервала.
За идващата година и половина кармичните точки, лунните възли се намират на оста Близнаци и Стрелец. Това е тяхната най-хубава позиция.
За да сме сполучливи би трябвало да следваме силата на Близнаците, тъй като там се намира северния възел доникъде на януари 2022.
Това значи да сме отворени за нови познания, да действаме и да се свързваме с другите и по този начин ще реализираме нашите цели най-лесно. Знакът на Стрелеца се свързва с дълготрайни цели и религия. За да реализираме нашите цели през идната година и половина ще е най- добре да се откажем от тях, а да учим.
Ще би трябвало да се отдръпнем от силата на Стрелеца, тъй като там се намира южния възел за тази година и половина.
Вместо да философстваме, да пробваме и да действаме. Да научим нещо ново. Да подлагаме на подозрение всичко, което вършим и да не сме прекомерно самоуверени. Без да знаем крайната цел, да вършим дребните стъпки. Истината ще ни се демонстрира като се вглеждаме в другите и поддържаме връзка с тях. Ще сме по-успешни в случай че работим дружно с другите.
В взаимозависимост от това в кой дом се падат тези кармични точки в наталната карта, всеки ще има разнообразни задания да усвои. За самостоятелни хороскопи и за съвещания, както и за партньорски хороскопи се свържете с астролога Весела Калабакова на [email protected] или във фейсбук @Astrovek
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР