Малките и лесно предвидими цели са на фокус за следващата

Малките и лесно предвидими цели са на фокус за следващата ...

Влиянието на кармичните точки - какво ни очаква през следващата година?.

Малките и лесно предвидими цели са на фокус за следващата година, за да сме успешни. Отлагаме големите планове и дългосрочни цели.
През следващата година и половина се съсредоточете над малките крачки и ясно предвидимите цели. Това ще е успешната стратегия за периода.
За идващата година и половина кармичните точки, лунните възли се намират на оста Близнаци и Стрелец. Това е тяхната най-добра позиция.
За да сме успешни трябва да следваме енергията на Близнаците, защото там се намира северния възел до средата на януари 2022.
Това означава да сме отворени за нови знания, да действаме и да се свързваме с другите и така ще постигаме нашите цели най-лесно. Знакът на Стрелеца се свързва с дългосрочни цели и вяра. За да постигнем нашите цели през следващата година и половина ще е най- добре да се откажем от тях, а да учим.
Ще трябва да се отдръпнем от енергията на Стрелеца, защото там се намира южния възел за тази година и половина.
Вместо да философстваме, да пробваме и да действаме. Да научим нещо ново. Да подлагаме на съмнение всичко, което правим и да не сме прекалено самоуверени. Без да знаем крайната цел, да правим малките стъпки. Истината ще ни се показва като се вглеждаме в другите и общуваме с тях. Ще сме по-успешни ако работим заедно с другите.
В зависимост от това в кой дом се падат тези кармични точки в наталната карта, всеки ще има различни задачи да усвои. За индивидуални хороскопи и за консултации, както и за партньорски хороскопи се свържете с астролога Весела Калабакова на [email protected] или във фейсбук @Astrovek

Източник: actualno.com