Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети пореден път специалисти и

...
Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети пореден път специалисти и
Коментари Харесай

Малка родна красавица покори модния бизнес в Москва

Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети следващ път експерти и посетители в границите на Седмицата на висшата мода в Москва. Това написа Монитор.

7-годишното момиче се включи във форума, който се организира под щампата Mercedes-Benz Fashion Week Russia от 10 до 15 март, като бе определена за лице на сбирката на известната дизайнерка Кристина Кибовская, чиято сбирка тази година пресъздаде безконечната тематика за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ. Елизбат - Амитис дефилира в 4 ревюта на 25-метровия подиум - 2 излизания с публични тоалети, едно дефиле в спортна сбирка Art&Fashion by Kristina Kibovskaya и дефиле на Choupette. Малката хубавица е и единственото българско присъединяване в международния конгрес на висшата мода в Москва.


При предходните си визити в съветската столица през 2016 година и 2017 година, в границите на интернационалния детски фестивал Prince and Princess of the Universe, Елизабет сграбчи короната в своята възрастова категория и двата пъти.
Въпреки нежната си възраст, едвам 7-годишна, Елизабет е донесла на България голям брой призове и медали от международни състезания в Русия, Турция, Чехия и други Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева, а корените й я свързват с последния сирийски крал, на който тя е правнучка по бащина линия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР