Малката Елена, първото родено бебе в община Плевен за 2021-а

...
Малката Елена, първото родено бебе в община Плевен за 2021-а
Коментари Харесай

Първото бебе за 2021-а година в Плевен гостува на кмета Георг Спартански

Малката Елена, първото родено бебе в община Плевен за 2021-а година, сестричката й Ева и родителите им Яна и Георги Христови гостуваха през днешния ден на кмета на Община Плевен Георг Спартански. Елена се появи на бял свят на 02 януари в 07.05 часа.

Малката ни съгражданка е кротка, храни се добре, спи и към този момент демонстрира мощно любознание към заобикалящия я свят. В грижите за нея първоначално по малко са помагали бабите, а в този момент най-вече каката Ева, която е третокласничка с разнородни ползи – най-вече време отделя на изобразяване и акробатика.
 Кметът на Плевен пожела Олимпийска купа и здраве на Ивет Горанова и треньора й Кметът на Плевен пожела Олимпийска купа и здраве на Ивет Горанова и треньора й
Да се върне с орден от  Олимпийските игри в Токио пожела кметът на Община Плевен Георг Спартански на плевенчанката Ивет Горанова,...



Майката Яна работи дълги години в печатница, таткото Георги е електротехник, сега без работа. Към засиленото дамско наличие в фамилията се причислява и йоркширски териер, който правилно стои до количката на Елена и я пази неразделно.

По традиция, господин Спартански връчи на родителите еднократна финансова помощ от 600 лева, гласувана от Общински съвет – Плевен, и дарове за децата. Той пожела на фамилията здраве, още радостни моменти и да са все по този начин задружни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР