Малката Бирма, Валери Божинов, Ники Михайлов? Не, друг се оказа

...
Малката Бирма, Валери Божинов, Ники Михайлов? Не, друг се оказа
Коментари Харесай

Алисия татуира името на мъжа на живота си

Малката Бирма, Валери Божинов, Ники Михайлов? Не, различен се оказа мъжът с трайно място в сърцето на Алисия. Звездата на "Ара Мюзик " запечати вечно името му върху лявата си ръка.

Единственият мъж, който заслужи мастилен щемпел върху кожата на Алисия, се оказа синът й Валери. Името му върху ръката на майка му е изписал татуировчик в Барселона, където певицата е от няколко дни на къса почивка, научи ПИК. Мястото за новата татуировка на майка му избрал самият Божинов-младши, който я съпровожда в Испания, защото сега е априлска почивка.



Това е втората аудиенция на Алисия в Барселона в рамките единствено на месец. Изпълнителката на "Мачкай " заведе мъжа на живота си в каталунската столица и за дербито от Примера дивисион сред Барселона и Атлетико (Мадрид) на "Ноу Камп ". В Испания майка и наследник даже поляха рождения ден на звездата, който бе на 1 март.



С дарове от Каталуния обаче удовлетворен и благополучен се върнал Валери, който потегли по стъпките на своя татко. От почитател шопа на Барса младият Божинов се е сдобил с първите си бутонки с буквите си. Освен с футболните си обувки, бъдещият национал се гордеел и със фотографията си на аварийна пейка на "Ноу Камп ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР