Мали и Екваториална Гвинея изиграха може би най-слабия мач от

...
Мали и Екваториална Гвинея изиграха може би най-слабия мач от
Коментари Харесай

Мали и Екваториална Гвинея ни изтощиха с апатията си и също имаха нужда от дузпи, за да се разберат

Мали и Екваториална Гвинея изиграха може би най-слабия мач от етапа на елиминациите в Купата на африканските народи тази година, само че това надали тормози толкоз гвинейците, откакто откриха метод, с цел да попаднат измежду най-хубавите 8 в шампионата.

За цели 120 минути двата отбора уцелиха рамките на двете порти единствено по един път и това разумно ни докара до дузпите, тъй като победител въпреки всичко трябваше да бъде излъчен.

Там кошмарът бе напът да продължи, откакто Нсуе изпусна още първото осъществяване, пращайки кълбото високо над вратата. След това обаче нещата потеглиха и видяхме няколко точни осъществявания, до момента в който Айдара и Траоре не изпуснаха два следващи пъти за Мали и по този начин напрежението се трансферира в техния лагер. Ганет обаче повтори осъществяването на Нсуе и също не уцели вратата, с цел да може наложителните 5 осъществявания да приключат при тъждество.

В стадия на „ неочаквана гибел “ първи мигна Сако след 15-тото осъществяване, а това прати Екваториална Гвинея в възторг, тъй като страната се класира на 1/4-финалите едвам за повторно в своята история. Трудното обаче занапред следва, тъй като домакинът ще бъде идващият конкурент за страната.

FULL TIME! ⏰ 0⃣(5⃣)-(6⃣)0⃣ | |
— #TotalEnergiesAFCON2021
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР