Малчуганите от ДГ „Буратино”, техните родители и целия педагогически екип

...
Малчуганите от ДГ „Буратино”, техните родители и целия педагогически екип
Коментари Харесай

Страхотно: ДГ „Буратино” с дарение за „Капачки за бъдеще”

Малчуганите от ДГ „ Буратино”, техните родители и целия педагогичен екип през днешния ден за повторно се включиха доста интензивно в благородната самодейност „ Капачки за бъдеще”.

Мястото на акцията в нашия град беше от 10:00 до 13:00 на паркинга на METRO 1. В рамките на две поредни акции в детската градина бяха събрани в особено железно сърце общо 280 кг. пластмаса под формата на капачки.

В знак на признателност за поддръжката и съпричастността деятелите от организацията връчиха на шефа госпожа К. Йончева грамота за подаяние. Средствата от преработването на капачките от първата акция бяха употребявани за подкрепяне закупуването на животоподдържаща инсталация и кола за спешна помощ за бебета, нуждаещи се от по-специални грижи.



След като първата неонатална кола за спешна помощ е на път да оказва незабавна помощ в Пловдив, задачата на новата акция за събиране на капачки е закупуване на още коли за спешна помощ към незабавните центрове в разнообразни български градове. Помагат доста детски градини и учебни заведения, компании и жители.

Това е една благородната самодейност, която ще обезпечи по-добър старт в живота на новородените бебета. Освен това всяко изпитание в поддръжка на добра идея е добър образец за нашите деца, а и приносът за запазване на красивата ни природа е голям. Заедно ще успеем!

За повече информация за самодейността следвайте линка: https://www.facebook.com/kapachkizabudeshte
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР