Максим Стависки се е налял като бъчва. Двукратният световен шампион

...
Максим Стависки се е налял като бъчва. Двукратният световен шампион
Коментари Харесай

Васко Василев се срещна с Максим Стависки

Максим Стависки се е налял като бъчва. Двукратният международен първенец по фигурно пързаляне е качил минимум 20 кг върху стройната си в миналото снага. Това стана ясно от фотография, оповестена от неговия непосредствен другар – цигуларят Васко Василев, който тези дни е в България.

К
ойто е привикнал с типа на Максим Стависки от времето, когато той към момента интензивно се състезаваше, ще бъде шокиран, в случай че види по какъв начин наподобява руснакът сега. Двукратният първенец по фигурно пързаляне не просто е едър и напълнял, а се е подул като балон. Външният му тип няма нищо общо с тогавашното хубаво русокосо момче, което печелеше медали за България дружно с партньорката си Албена Денкова, която апропо наподобява тъкмо толкоз добре, колкото и до момента в който беше дейна състезателка. Двойката усърдно се покри още преди близо 14 години, когато Максим катастрофира край Приморско с 1,1 промила алкохол в кръвта, умъртви момче и трансформира в неработоспособен 18-годишната тогава Мануела Горсова. Оказва се обаче, че фигуристите имат положителни другари, които не ги изоставят макар свадите. Един от тях и цигуларят Васко Василев. Именно той пусна в обществените мрежи фотография с Маским и Албена, от която се вижда, че мощната половинка в двойката към този момент не наподобява на себе си.

Прави усещане, че килограмите, които е качил, сякаш не са най-големият проблем на Максим. По-лошото е, че лицето му е подпухнало като на пияч. Известно е, че той не е спрял изявите си на леда – продължава участията си в шоупрограми дружно със своята половинка. От това следва, че напълняването му не е разследване от обездвижване – нещо, което проличава и от плоския му стомах, който във възрастта на Стависки се реализира единствено със спорт. В подобен случай за какво руснакът е толкоз отекъл? Причините могат да бъдат три: или има здравословен проблем, или страда от хронично бодърствуване, или продължава редовно да злоупотребява с алкохола.

Според слуховете, нездравият му тип се дължи точно на третото – Максим не е не запомнил любовта си към чашката макар проблемите, които тя му аргументи. Говори се, че той към момента пие и това е най-голямата драма в живота му, както и в живота на жена му Албена. През годините се чуваха клюки, че двамата са били разграничени точно поради проблемите на Стависки с алкохола. Явно обаче най-малко този проблем е преодолян. Според слуховете, това, че двойката към момента е дружно, се дължи главно на Денкова, която макар всички кавги към Максим продължава да го обича и да държи на него. Тя му роди дете 4 години след злополуката, а се приказва, че имала предпочитание и за още един правоприемник, който обаче по този начин и не се появил, писа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР