Македонците са дали начало на едни от най-великите неща, случвали

...
Македонците са дали начало на едни от най-великите неща, случвали
Коментари Харесай

Тази диета изсмука и последната мазнинка от мен - цели 15 кг надолу и няма дреха вече, която да не ми пада или да ми е широка

Македонците са дали начало на едни от най-великите неща, случвали се в миналото на човечеството. Това важи с цялостна мощ за питателните режими.

Новата диета е дело на лекар Жан Митрев.

Тя е направена особено за македонките, които макар настъпващите топли дни към момента не са съумели да се отърват от непотребните килограми. Станала известна като Македонската диета, тя в реалност оказва помощ да свалите непотребното, и то едвам в границите на няколко дни.

Македонският режим за хранене е добър, защото не постанова цялостен апетит. Освен това е нужно да се съблюдава единствено пет дни напролет, с цел да направи тялото ви съвършено за лятото. Създателят ѝ подсигурява загубата на сред 2.5 и 5 кг за интервала, в случай че предписанията се съблюдават прецизно. Д-р Жан Митрев дава обещание и до минус 15 кг от тежестта, в случай че повторите режима 3 пъти. Той разрешава по 2 дни отмора след всеки 5-и ден.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO
Както всеки различен сполучлив режим, и този има своето златно предписание. При Македонската диета това е храните да се употребяват в тъкмо избрания ред, както и да не се смесват по време на хранене, даже в границите на един и същи ден.

Закуската във всички дни е една и съща. Тя се състои в плод по желание. Всички са разрешени като се изключи банани и грозде. Кафето също е разрешено, само че без захар и подсладители. Ето какво е належащо да похапвате в 5-те дни на диетата:

Ден 1

Обяд: Портокал, варено яйце, купичка кисело мляко

Вечеря: 2 домата, 2 варени яйца, 2 сухара, половин краставица

Ден 2

Обяд: Портокал, варено яйце, купичка кисело мляко

Вечеря: 125 г варено телешко месо, домат, портокал, сухар, чаша чай без захар

Ден 3

Обяд: Портокал, варено яйце, купичка кисело мляко, краставица

Вечеря: 125 г варено телешко месо, домат, портокал, сухар, чаша чай без захар

Ден 4

Обяд: 125 г краве сирене, домат, сухар

Вечеря: 125 г варено телешко, 2 домата, ябълка, сухар

Ден 5

Обяд: 200 г варена риба или месо, домат, сухар

Вечеря: 500 г варен зарзават – картоф, морков или грах, варени яйца, сухар.

Диетата се извършва 5 дни, след които наложително има 2 дни, в които се разрешава да се яде всичко отвън режима. За да има действителни резултати, храната въпреки всичко би трябвало да е с мярка. Забранен е алкохолът под всякаква форма.

За да се предпазите от йо-йо резултат, след края на режима всеки понеделник би трябвало да е разтоварващ. Ето го и целесъобразното меню:

Закуска: Чаша лимонен сок, разводнен с вода, чаша кафе без захар

Обяд: Ябълка и сухар

Вечеря: Варено яйце, домат, сухар.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР