Македонците са дали начало на едни от най-великите неща, случвали

...
Македонците са дали начало на едни от най-великите неща, случвали
Коментари Харесай

5-дневна диета топи всичко излишно

Македонците са дали начало на едни от най-великите неща, случвали се в миналото на човечеството. Това важи с цялостна мощ за питателните режими.

Новата диета е дело на лекар Жан Митрев. Тя е направена особено за македонките, които макар настъпващите топли дни към момента не са съумели да се отърват от непотребните килограми. Станала известна като Македонската диета, тя фактически оказва помощ да свалите непотребното, и то единствено в границите на няколко дни.

Македонският режим за хранене е добър, защото не постанова цялостен апетит. Освен това е нужно да се съблюдава единствено пет дни напролет, с цел да направи тялото ви съвършено за лятото. Създателят ѝ подсигурява загубата на сред 2.5 и 5 кг за интервала, в случай че предписанията се съблюдават прецизно. Д-р Жан Митрев дава обещание и до минус 15 кг от тежестта, в случай че повторите режима 3 пъти. Той разрешава по 2 дни отмора след всеки 5-ти ден.

Както всеки различен сполучлив режим, и този има своето златно предписание. При Македонската диета това е храните да се употребяват в тъкмо избрания ред, както и да не се смесват по време на хранене, даже в границите на един и същи ден.

Закуската във всички дни е една и съща. Тя се състои в плод по желание. Всички са разрешени като се изключи банани и грозде. Кафето също е разрешена, само че без захар и подсладители. Ето какво би трябвало да похапвате в 5-те дни на диетата:

Ден 1

 Варени яйца

Обяд: Портокал, варено яйце, купичка кисело мляко;

Вечеря: 2 домата, 2 варени яйца, 2 сухара, половин краставица;

 Сирене с домат

Ден 2

 Краставици

Обяд: Портокал, варено яйце, купичка кисело мляко;

Вечеря: 125 г варено телешко месо, домат, портокал, сухар, чаша чай без захар;

Ден 3

 Телешко варено

Обяд: Портокал, варено яйце, купичка кисело мляко, краставица;

Вечеря: 125 г варено телешко месо, домат, портокал, сухар, чаша чай без захар;

Ден 4

Обяд: 125 г краве сирене, домат, сухар;

Вечеря: 125 г варено телешко, 2 домата, ябълка, сухар;

Ден 5

 Варена риба

Обяд: 200 г варена риба или месо, домат, сухар;

Вечеря: 500 г варен зарзават – картоф, морков или грах, варени яйца, сухар.

Диетата се извършва 5 дни, след които наложително има 2 дни, в които се разрешава да се яде всичко отвън режима. За да има действителни резултати, храната въпреки всичко би трябвало да е с мярка. Забранен е алкохолът под всякаква форма.

За да се предпазите от йо-йо резултат, след края на режима всеки понеделник би трябвало да е разтоварващ. Ето го и целесъобразното меню:

Закуска: Чаша лимонен сок, разводнен с вода, чаша кафе без захар;

Обяд: Ябълка и сухар;

Вечеря: Варено яйце, домат, сухар.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР