Македонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски определи вчерашните действията

...
Македонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски определи вчерашните действията
Коментари Харесай

Македонският вътрешен министър: Полицията на РСМ беше пример за европейско поведение

Македонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски дефинира вчерашните дейностите на силите на реда на граничния пункт с България като образец по какъв начин работи една европейска полиция, съобщи БГНЕС.

Вчера в продължение на целия ден Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево-Деве Баир на процедура бе затворен, а стотици искащи да преминат границата, с цел да се поклонят пред саркофага на Гоце Делчев в Скопие бяха измъчвани. Срещу трима от тях има възбрана за влизане в РСМ за три години. Те са санкционирани с по 300 евро и са им взети " 800 евро за правосъдни разноски ". Според техния юрист те са били и бити от македонските гранични служители на реда.

" Искам да поздравя и да отдам признанието си за професионализма и отдадеността на всички елементи на Министерство на вътрешните работи за извънредно добре свършената оперативна работа при гарантирането на сигурността при честването на рождения ден на Гоце Делчев ", сподели Спасовски и акцентира: Както пред гроба на великия Гоце в храма " Св. Спас ", по този начин и на граничните пунктове, македонската полиция бе на висота на своите задания и сполучливо се оправи с това събитие от най-висша степен от позиция на сигурността - типичен образец по какъв начин работи една полиция от европейско равнище ".

Спасовски " благодари на жителите, медиите и новинарите, които са показали схващане и по допустимо най-професионалния метод са съдействали за почтено честване на великия Гоце Делчев ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР