Македонецът Мирослав Трайчевски напусна "Фермата", след като падна от покрива

...
Македонецът Мирослав Трайчевски напусна "Фермата", след като падна от покрива
Коментари Харесай

Миро напусна Фермата, Осипова ще трябва да се поизпоти - slava.bg

Македонецът Мирослав Трайчевски напусна "Фермата ", откакто падна от покрива на скелето на лятната кухня. Той прекара няколко дни с гипсова шина, а в четвъртък вечер водещият Андрей заяви на групата, че Миро има отчасти скъсани кръстни връзки и менискус, и присъединяване му в шоуто завършва.

Новината за насилственото овакантяване на работливия македонец разплака както дамите, по този начин и някои от най-коравите мъже. За да го изпратят почтено, девойките му изпяха „ Македонско девойче “.

„ Много зле се усещам, тъй като желаех да си потегли от Арената след двубой, а не по този начин. Но това е орис. Тук разбрах, че би трябвало да обръщам повече внимание на фамилията си “, разяснява с насълзени очи Миро. Травмата в стопанството той одобри като знак, че би трябвало да напусне сферата на строителството, в която вероятността от произшествия е огромна, и да си потърси нова, по-безопасна работа.

В събота следва групата да се сбогува и с една от дамите в стопанството, откакто фермерът на седмицата Борислав реши да номинира за първи дуелист Жанета Осипова.

„ Не споделям, че Жанета не работи или не е потребна. Тя обаче е родена за напълно друг живот. Тя е цвете, което краси „ Фермата “, само че все още на мен ми би трябвало мощ “, изясни избора си Борислав, с претекста, че на този стадий мъжете са по-нужни за работата в стопанството.

„ Боби има предубеждения по отношение на мен, само че следва да ги разбия на дребни късчета. Той е тясно скроен човек с доста комплекси “, разяснява Жанета, която остана разочарована от неналичието на поддръжка от групата. „ Те в действителност не имат вяра, че аз ще се върна, тъй като също считат, че съм слаб състезател “, добави Осипова.

Единствената жена, която не е застрашена от излизане на двубой в събота вечер, е Даяна Ханджиева, която по безапелационен метод завоюва първата дамска борба за имунитет от двубой. Силно разчувствана актрисата призна, че страстта от загубата на Миро е по-силна от насладата от извоюваната борба.

Най-притеснена от идния женски дуел на Арената е Дана, която споделя, че се опасява от това да бъде определена за втори дуелист, тъй като не желае да изгуби борбата против Жанета.

Дали точно тя ще би трябвало да пази мястото си в шоуто в събота вечер ще стане ясно тази вечер, в последния дейли епизод на „ Фермата “ 6 за тази седмица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР