Макар сръбският треньор Младен Кръстаич да се изложи като кифладжия,

...
Макар сръбският треньор Младен Кръстаич да се изложи като кифладжия,
Коментари Харесай

700 000 евро ще струва изгонването на Кръстаич

Макар сръбският треньор Младен Кръстаич да се изложи като кифладжия, за момента остава отпред на националния тим.

 

След двете произшествия против Черна гора (0:1) в Разград и Унгария (0:3) в Будапеща нашите изгубиха всички шансове за класиране за Евро 2024. Макар те да нямат място там, Кръстаич ще продължи да мъчи българското футболно население. Причината е, че разводът с него би излязъл прекомерно солено на БФС – към 700 000 евро.

 

Ако той и тримата ме помощници бъдат изгонени в този момент, би трябвало да получат тази сума като наказателна клауза съгласно контракта. Съгласно него сръбското каре би трябвало да получи всичките си пари до края на договорите си, в случай че бъдат уволнени преди 30 юни 2024 година

Тук е моментът да отбележим, че месечното заплащане на старшия е 30 000 евро, а на асистентите му – по 5 000.

 

Оказва се, че БФС се е набутал крепко, имайки поради обстоятелството, че до края на годината остават шест протоколни мача, в които нашите ще ритат за здраве, след което ще гоним Михаля за място на международното през 2026 година

Сърбинът, който бе довлечен от Боби Михайлов и шефа на националния отбор Георги Иванов – Гонзо, обаче и дума не отваря да си върви прибързано.

 

Боби Перуката признава, че треньорската рецесия у нас е стигнала до там, че Мъри Стоилов драпа с Левски да влезе в шестицата, а Димитър Димитров – Херо и Любо Пенев се боричкат за оставане в групата с тимовете си „ Спартак “ (Вн) и „ Хебър “.

 

Междувременно мълвата носи, че и тарторите на националния тим, отпред с Кирил Десподов, са вдигнали мерника на Кръстаич. Причината е, че вика в състава на тима международно незнайни футболисти, с които се излагаме и към този момент два мача не можем да вкараме гол.

За сметка на това голмайсторът на шампионата Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 даже не попада в разширения състав, както и Атанас Илиев от „ Черно море “, който се явява един от дребното ни читави нападатели.

 

Говори се, че решението за Чочев било персонално на Кръстаич, който го смятал за прекомерно муден футболист. Националите още занапред са се тормозили да не отнесем плувката в мача със Сърбия, плануван за 20 юни в Разград и да станем за срам.

Инфо: Уикенд

Тагове: младен кръстаич Борислав Михайлов Георги Иванов – Гонзо Кирил Десподов Атанас Илиев Ивайло Чочев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР