Макар собственото потребление и производството на място все още да

...
Макар собственото потребление и производството на място все още да
Коментари Харесай

Трето издание на конференцията RE-Source Southeas предстои в София през май

Макар личното ползване и производството на място към момента да са преобладаващият избор за корпоративните предприятия от Югоизточна Европа (ЮИЕ), пазарът на PPAs (б.р. корпоративното договоряна не закупуване на енергия) има капацитета да навакса бързо, защото първите покупко-продажби към този момент бяха оповестени в България, Гърция и Румъния. В цяла Европа високите пазарни цени изкушават производителите на електрическа енергия да се насочат към краткосрочни PPAs и по-активни тактики за търговия с сила с възходящ акцент върху краткосрочното хеджиране.

Възползва ли се районът на ЮИЕ от тази наклонност и какви тактики за ценообразуване и хеджиране на PPAs могат да бъдат приложени, ще бъде основна тематика за разискване на 3-тата Конференция RE-Source Southeast, която ще се състои на 18-19 май в София, България.

RE-Source Southeast е най-голямото районно събитие за доставяне с ВЕИ, което тази година ще събере на сцената водещите европейски търговци ACT Commodities и Axpo, наред с други, с цел да предложат основни пазарни препоръки. Лектори, удостоверили присъединяване, от производители на автентично съоръжение (Jinko), дистрибутори (Photomate), опитни разработчици (CWP) и EPC компании (hec solar) ще обсъдят тактики за възлагане на поръчки, най-хубави практики за инспекция на качеството и по какъв начин да се реализира по-добра възвръщаемост на вложенията за ВЕИ планове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР