Макар новината, че следващото поколение C63 AMG на Mercedes няма

...
Макар новината, че следващото поколение C63 AMG на Mercedes няма
Коментари Харесай

Чуйте как звучи новото четирицилиндрово C63 AMG

Макар новината, че идващото потомство C63 AMG на Mercedes няма да бъде оборудвано с 4.0-литров осмак, а с двойно по-малък четирицилиндров мотор към този момент да е остаряла, то някои почитатели към момента не могат да я преглътнат. Въпреки, че германците дават обещание новата наточена версия на C-Klasse да е даже по-бърза от своите прародители, то характерният тон и държание на V8 ще липсват на най-запалените почитатели.
`Чуйте

Видео в канала на Carspotter Jaroen в YouTube можем да забележим и чуем първообраз на хибридното C63 AMG, което върти обиколки към една от най-известните писти в света Нюрбургринг. Колата е отчасти покрита с камуфлаж, който скрива броните и предните калници, където ще са съсредоточени и основните промени.
`Чуйте

Очакванията са да забележим предна ризница с по-големи отвори, по-широки калници и задна ризница с по-изразен дифузьор. От Mercedes към този момент потвърдиха, че моторът ще бъде 2.0-литров, който благодарение на електромотор ще генерира над 500 конски сили и ще предава задвижването към четирите колела.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР