Макар че живее сравнително далеч от местоработата и колегите си,

...
Макар че живее сравнително далеч от местоработата и колегите си,
Коментари Харесай

Надзирателят От Пловдивския Затвор Станко Въртеше Тъмни Далавери И Живееше Като Цар! Вижте Какво Го Сполетя! Скандални Снимки!

Макар че живее относително надалеч от местоработата и сътрудниците си, високият стандарт на живот на Станков не е останал неусетен от хората, които са го познавали. Скъп мерцедес, маркови облекла, почивки - все неща мъчно съвместими с не изключително високия стандарт на чиновниците от системата на пандизите. Все отново от няколко години надзиратели и правосъдна защита стачкуват редовно и желаят нарастване на заплатите, написа trafficnews.bg.

Станков няма профил в обществената мрежа, само че за сметка на това обаче брачната половинка му има много провокативни фотоси в персоналния си профил.



От фрагментите не проличава двойката да има материални усложнения, даже в противен случай. През последните три години Станков е направил много " вложения " във външния тип на половинката си, която употребява всички екстри на актуалната естетична хирургия и козметика - силикон, хиалурурон, микроблейдинг. А те не са измежду най- евтините.

Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР