Макар мнозина да вярват на хороскопите безрезервно, те всъщност премълчават

...
Макар мнозина да вярват на хороскопите безрезервно, те всъщност премълчават
Коментари Харесай

Жестоката истината за зодиите, която хороскопите крият

Макар мнозина да имат вяра на хороскопите безусловно, те в действителност премълчават много. Някои аспекти на държанието и обстоятелствата за зодиакалните знаци са прикрити или просто не са упоменати по някаква причина. Време е да променим това. Всеки знак има загадка фикс идея, страхове и комплекси. Астрологията постоянно мълчи за тези неща, написа actualno.com.

Овен

Овните са положителни, благи, само че и импулсивни хора. Освен това те имат доста комплекси. Много от тях лежат на повърхността, а Овните даже не ги крият, само че съвсем всички имат нещо, за което не приказват - проблеми със самочувствието.

Телец

Хороскопите постоянно мълчат по отношение на обстоятелството, че Телецът може да поддържа близки връзки с хора, единствено с цел да им се похвали с достиженията си.

Близнаци

Не се загатва, че Близнаците ненавиждат да приказват на хората за своите зависимости. Те са отворени и почтени постоянно и с всички, само че те постоянно имат някаква взаимозависимост, която не могат да преодолеят.

Рак

Раците не обичат доста връзката с тези, които омаловажават статуса им. Малко хора знаят, че Раците също като Лъва и Телеца желаят да бъдат наричани „ най-хубавите “. Те в никакъв случай няма да кажат на никого за това, само че е по този начин.

Лъв

Мнозина от Лъвовете се считат за доста мощни хора. Това частично е правилно, само че в действителност те са уязвими. Те демонстрират на всички своята мощ, неотстъпчивост. Трудната истина е, че в душата си не са толкоз уверени в себе си, не са толкоз мощни. Те постоянно се тормозят за дребни неща, усещат тревога и се нуждаят от някой, който ще ги изслуша и поддържа.

Дева

Девите в действителност не са доста сговорчиви. Те в действителност ценят хората, които съблюдават разпоредбите, само че си разрешават да ги нарушават, до момента в който никой не ги вижда. Факт е, че на моменти им омръзва да бъдат прекомерно правилни, по тази причина се нуждаят от малко отмора, опция да бъдат като всички останали.

Везни

Везните вършат доста положителни каузи, не с цел да оказват помощ на някого, а с цел да бъдат похвалени. Много хора вършат това от време на време, само че Везните имат особено влечение към това. Това не значи, че те лъжат, че са се радвали да оказват помощ. Те просто желаят няколко топли и сладки думи.

Скорпион

Скорпионите са доста амбициозни хора. Те не обявяват същинските си житейски цели и цели, тъй че от време на време даже най-близките хора не знаят за тях. Скорпионите са доста по-решителни, в сравнение с наподобяват. Те обичат славата и парите. Те са мъдри, тъй че знаят, че техните стремежи и цели е най-добре да се пазят в загадка.

Стрелец

Стрелците доста постоянно се вършат, че въобще не зависят от никого. В реалност, представителите на този Знак доста постоянно се вслушват в препоръките на близките. Те в никакъв случай не признават възхищението си от човек, тъй като не желаят да наподобяват подвластни.

Козирог

Козирозите слагат триумфа и работата на първо място. Тайната и жестоката истина е, че те не желаят да признаят, че другарството и любовта им оказват помощ да продължат напред. Те мълчат за това, тъй като се опасяват да наподобяват слаби.

Водолей

Жестоката истина за Водолеите се отнася до връзките им с хората. Те се пробват по най-хубавия метод да поддържат другарство единствено поради бъдещите изгоди, само че нищо повече. Тези хора схващат, че в бъдеще може да се нуждаят от помощта на този или оня човек, затова те играят ролята на правилен другар.

Риби

Рибите доста се опасяват да помолят някого за нещо. Те считат, че това може да сътвори проблеми на някого, тъй че или се оправят сами с всичко, или съзнателно забавят решаването на проблемите. Рибите не са мързеливи, както споделят доста хороскопи. Те просто се опасяват от компликации и се двоумят да помолят някого за помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР