Макар и без Антонио Вутов, който беше наказан с лишаване

...
Макар и без Антонио Вутов, който беше наказан с лишаване
Коментари Харесай

Ботев не очаква проблеми срещу аутсайдера Верея

Макар и без Антонио Вутов, който беше осъден с отнемане от права за 3 мача поради аления картон против Лудогорец (1:1), Ботев (Пловдив) надали ще се затрудни съществено в семейството си на Верея от 23-ия кръг на Първа професионална лига. " Канарчетата " започнаха пролетния дял с 4 точки от мачовете със Славия и Лудогорец, а през днешния ден ще се имат опция да съкратят изоставането си от Левски единствено на 3 точки. Верея се оказа не толкоз слаб тим, колкото всички чакаха, и позволи единствено един гол в първите си два дуела след подновяването на шампионата, само че играе единствено в отбрана и съвсем не поглежда към противниковата врата.

Освен Вутов, мача в Коматево ще пропусне и Кристиан Димитров, който натрупа картони. Старши треньорът на " жълто-черните " Николай Киров беше безапелационен, че подценяване няма да има. Той ще пусне на мястото на Вутов Феребори Доре, а Костадин Ничев ще работи в центъра на отбраната до Димитър Пиргов. Тодор Неделев още веднъж ще гради играта на пловдивчани, а останалите титуляри в средата на терена ще са Васил Шопов, Лъчезар Балтанов и Антон Карачанаков. Малко зад тях ще играе Радослав Терзиев.

За Верея навън заради наказване е гръцкият бранител Теофилос Курупис. Старши треньорът Олександър Севидов ще желае да види от тима си малко повече в нападателен проект, само че без задоволително качествени реализатори и време за обиграване е мъчно да се чака, че заралии ще могат да измъкнат нещо в Коматево.

По-рано през сезона Ботев завоюва гостуването си на Верея с 2:1, а головете означиха Неделев и Балтанов.
ППЛ, 23-и кръг:

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ВЕРЕЯ

Вероятни сформира:

БОТЕВ ПД (4-1-4-1): Кайзер; Джонатан, Пиргов, Ничев, Кардосо; Р. Терзиев; Неделев, Балтанов, В. Шопов, Карачанаков; Доре
Старши треньор: Н. Киров
ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Ганев; Мачадзе, И. Иванов, Д. Иванов, Рюбон; Доброволски, Нтоя; Ковальов, Рудика, Д. Станчев; Ростемов
Старши теньор: О. Севидов

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: " Ботев 1929 ", Коматево
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 23 кръг, събота 23 февруари  Ботев (Пловдив) 17:30предстои  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР