Макар да не се знае много за живота и семейството

...
Макар да не се знае много за живота и семейството
Коментари Харесай

Ралица Паскалева се оказа милионерска дъщеря

Макар да не се знае доста за живота и фамилията на актрисата Ралица Паскалева, в действителност тя е измежду малцината в гилдията, която в никакъв случай не е изпитвала финансови усложнения. Брюнетката е израснала в заможно семейство, а родителите ѝ са крупни предприемачи и от години развиват съществени търговски действия в Русе, където тя е родена.

Баща ѝ Красимир Паскалев е квалифициран инженер, а майка ѝ Даниела има сватбена организация, кетъринг компания и бутици за цветя. Освен това родителите на актрисата имат и компания за проектантска активност в областта на строителството. Делата им вървят добре, а информация за интервала 2011-2018 година демонстрира, че Паскалеви са отчели 2 816 000 лв. чисти доходи, написа " Галерия ".

Компанията на майка ѝ за кетъринг пък е измежду най-популярните в региона. От услугите ѝ се възползват същински заможни хора от района. Семейството има и впечатляваща къща с басейн и необятен двор. Преди две години Ралица взе участие в " Черешката на тортата ", а феновете останаха впечатлени от първокласния ѝ дом.

Тя обаче в никакъв случай не се е хвалила с опциите на фамилията си и в никакъв случай не е парадирала с висок стандарт на живот. Вместо да харчи пари за пластични интервенции или безумни първокласни придобивки, в по-младите си години, Ралица е употребила опциите си, с цел да пътува по света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР