Макар че светът става все по-забързан, домакинствата с комбинация от

...
Макар че светът става все по-забързан, домакинствата с комбинация от
Коментари Харесай

Робот осигурява завършен почистващ цикъл на подовете

Макар че светът става все по-забързан, семействата с композиция от меки и твърди подови настилки могат да си отдъхнат. Роботът, който с лекост почиства еднообразно добре както паркети и ламинати, по този начин и килими и мокети, към този момент е реалност. Неговото име е iRobot Roomba Combo j7.

Твърдението, че чистенето на подовете става все по-лесно с помощта на високите технологии и неспиращите международни нововъведения в потребителската роботика, е повече от правилно за Roomba Combo j7. Вярно е по две. Комбинираният апарат е единствената автоматизирана и самостоятелна прахосмукачка робот с моп, подложен в горната част. Чрез усъвършенствани датчици всякога когато роботът минава от твърди подове към килим или мокет, главата на мопа се прибира изцяло, с цел да сте сигурни, че в никакъв случай няма да се притеснявате за влажен килим, а всички подови настилки вкъщи ще са идеално почистени.

Докато се грижи за чистотата на подовете, се ориентира елементарно в пространствата и разпознава повече от 80 домашен предмета. Така не е належащо да разчиствате, преди да включите машината. В допълнение можете да инструктирате робота да почисти съответни места - към миялната машина или под масата в хола. Той открива и заобикаля нормални битови трудности по пода като облекла, чорапи или даже изненади от домашни любимци без построени хигиенични привички. Това умеене му дава опция да продължи почистващия цикъл, без да се спъне в кабел или във връзки на обувки и без да направи бъркотията, оставена от четириногия ви другар, още по-голяма.

 Робот обезпечава приключен почистващ цикъл на подовете

Собствениците на Roomba Combo j7+ имат опция да избират както стаите, които желаят да бъдат почистени, по този начин и режимите за всяка от тях - изсъхнало, мокро разчистване или двата. Количеството почистващ разтвор също може да се контролира. Машината разпознава, когато подложката за моп е прикрепена и дали резервоарът е цялостен - и автоматизирано минава в режим на мокро забърсване.

Роботът се предлага и със самопочистваща база Clean Base®, която автоматизирано " заключва " мръсотията от контейнера в сменяема противопрахова торбичка. Торбичката улавя до 99.9% прахуляк и полени и може да побере боклука от до 60 контейнера - това е почти количеството боклук от двумесечно разчистване на приблизително огромно жилище. Казано на човешки език: забравяте за чистенето на подовете с месеци, тъй като то се случва ароматизирано и без потребност от вашата интервенция.

може да се ръководи с гласов помощник (Alexa или Гугъл Assistant). Домашният асистент разпознава повече от 600 команди на британски език. Постоянните актуализации на iRobot OS 5.0 Home Intelligence надграждат функционалностите му, като оферират персонализирано разчистване, съобразено с метода ви на живот. Една от тези функционалности е Skip a Room on the Fly, с която може да пропускате стаи или зони, които не е належащо да бъдат почиствани все още.

В участват всички водещи разработки и нововъведения на iRobot: почистваща четиристепенна система AeroForce®, която отстранява боклука около стени и ъгли; мотор с мощна всмукателна сила; автоматизирано презареждане, когато батерията стартира да се изтощава; най-съвременна навигация и опция за запаметяване на до 10 жилищни плана; патентована технология за разчистване тук-там с по-интензивно замърсяване, на които комбинираният робот отделя повече време, и други

Ежедневието на хората се трансформира, а с робота Roomba Combo j7+ то става по-лесно, по-спокойно и по-уютно в домове с идеално изсъхнало и мокро почистени подове.


Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР