Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официално изявление

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официално изявление
Коментари Харесай

Наско Сираков с призив към всички левскари

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков излезе с публично изказване по отношение на началото на акцията за продажбата на абонаментни карти за мачовете на " сините ".

Ето какво сподели той в формалния уебсайт на 26-кратните първенци:

" Уважаеми левскари,

В началото на акцията за продажба на абонаментни карти е наложително да отправим апел към всички съпричастни последователи на клуба. В идния сезон чакаме максимален брой левскари да закупят своето място на стадион " Георги Аспарухов "!

Обръщаме се и особено към всички някогашни треньори, ръководители, играчи и чиновници с молба да се включат интензивно в акцията. През миналите години, те са реализирали доста триумфи с персоналния си принос към клуба, само че и са получили от синя България голяма любов, почитание, професионална реализация и публично самопризнание! Вярваме, че с образеца си да бъдат всеки мач на стадиона измежду нас - ще се сплоти още повече цялата ни общественост!

За пръв път управлението на " ПФК Левски " ще разгласява цялостен лист и ще изпрати персонално благодарствено писмо до всеки някогашен треньор, началник, играч и чиновник! Вярваме, че техния жест и предпочитание за съпричастност ще бъде последван от хиляди " сини сърца ", а в края на акцията дружно ще отбележим връх за продаден брой сезонни абонаментни карти!

Изразяваме изрично противоречие със злонамерения звук на всевъзможни изявления, изявленията и медийни изяви на сякаш " левскари ", които водени от напълно персонални претекстове и ползи се пробват да основават интриги, напрежение или среда за замяна на обиди и иронични мнения. Повечето от тях нямаше да са известни и за съседите си, в случай че не бяха се докоснали през годините до Левски! За материалните им придобивки въобще няма да отваряме тематика, тъй като е неприлично да плюеш там, откъдето си получил толкоз доста! Хората чакат зложелателите на клуба да не пречат с целенасочени изяви на нормализацията на работата във футболния клуб, щом с нищо положително не желаят да оказват помощ.

Милионите левскари у нас и по света знаят, че всяка помощ и поддръжка е скъпа, когато е в точния момент. Настоящата акция е с голямо значение за всички левскари по ред аргументи, които са свързани най-много с финансовата обстановка в клуба. В този тежък интервал за нас е доста значимо да получим мощна морална поддръжка и още веднъж да покажем дружно, че " левскар да си братко е горделивост, левскар да си братко е чест! ".

Вашата поддръжка е скъпа за нас!

Ваш Наско Сираков ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР