Мъжкият ни национален отбор по волейбол записа страхотна победа с

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол записа страхотна победа с
Коментари Харесай

Вдъхновена България повали олимпийския шампион във Варна


Мъжкият ни народен тим по волейбол записа страхотна победа с 3:2 (25:22, 19:25, 25:15, 18:25, 15:12) гейма над олимпийския първенец Бразилия в мач от шампионата Волейболната лига на нациите. Пред цялостната до краен лимит зала Конгресна във Варна, момчетата на Пламен Константинов демонстрираха страховит дух и отборна игра и справедливо се поздравиха с триумфа над именития си противник. Това бе и втора поредна победа за отбора, откакто през вчерашния ден „ лъвовете “ се постановиха с безапелационното 3:0 над Канада.

Българите, които към този момент изгубиха шансове да се класират за финалите в Лигата, завоюваха първия гейм с 25:22, само че изпуснаха втория с 19:25. Подкрепяни от трибуните обаче българският отбор завоюва по повече от безапелационен метод третия гейм с 25:15. „ Селесао “ още веднъж съумя да отговори, изравнявайки след 25:18 в четвъртия гейм и по този начин спечелилият трябваше да бъде избран след тайбрек.

В него „ трикольорите “ демонстрираха темперамент и повече предпочитание за победа и в последна сметка се поздравиха с триумфа след 15:12 в своя изгода. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР