Мъжкият ни национален отбор по волейбол загуби и от състава

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол загуби и от състава
Коментари Харесай

Волейболистите ни загубиха и от Словения с 0:3

Мъжкият ни народен тим по волейбол загуби и от състава на Словения с 0:3 гейма - в обособените елементи 23:25, 16:25, 18:25, в последния си мач от тазгодишното издание на Лигата на нациите в италианския град Римини.

Възпитаниците на Силвано Пранди оказаха опозиция на противника единствено в първия гейм, само че оттова насетне нямаха отговор на мощната игра на словенците. Най-резултатен за спечелилите бе Тончек Щерн с 13 точки, а Рок Можич осъществя 10 пункта. За нашите по 10 точки направиха Аспарух Аспарухов и Денис Карягин.

България приключва на предпоследно място присъединяване си в Лигата на нациите, като зад „ лъвовете “ са единствено австралийците с една-единствена победа - родните национали пък победиха Австралия с 3:0 гейма и Нидерландия с 3:2 по-рано в шампионата.
Словения попадна измежду първите четири отбора и ще играе в полуфиналите на конкуренцията, където са още Бразилия, Полша и Франция. Олимпийският първенец от Рио де Жанейро Бразилия ще играе с Франция, до момента в който противник на Словения е международният отличник Полша.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР