Мъжкият национален отбор по волейбол загуби още един ден от

...
Мъжкият национален отбор по волейбол загуби още един ден от
Коментари Харесай

Самолет обърка плана на „лъвовете“

Мъжкият народен тим по волейбол загуби още един ден от така и така пренатоварената си стратегия това лято. Националите не съумяха да се приберат в точния момент от Япония поради неприятното време във Франкфурт. Полетът им бе анулиран и те пренощуваха в града, а проектите бяха да летят за София нощес. След това те се насочат за Варна, където през уикенда е идващият шампионат от Лигата на нациите.

Инцидентът ще ги лиши от една подготовка, само че сгъстяването на програмата е огромен проблем пред Пламен Константинов и играчите. След двете загуби в Япония капитанът Виктор Йосифов призна, че играчите имат потребност от отмора.

Междувременно част от тях се снабдиха с нови клубни тимове. Николай Николов, който не пътува за Япония поради контузия, подписа контракт с португалския „ Спортинг “ (Лисабон). Тодор Скримов пък се чака да премине в италианския „ Вибо Валентия “.

Тази заран пък женският народен тим отпътува за Унгария, където е финалната четворка на Златната европейска лига. Днес девойките на Иван Петков играят полуфинал с Финландия, а финалът е на следващия ден.

„ Още не сме разучили финландките, само че не са за подценяване – съобщи капитанката Христина Русева. – Целта е победа и по-късно още една на финала, за това сме там. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР