Мъжкият национален отбор по волейбол на България, който е воден

...
Мъжкият национален отбор по волейбол на България, който е воден
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор замина за приятелски турнир в Македония

Мъжкият народен тим по волейбол на България, който е воден от Силвано Пранди, отпътува през днешния ден за Македония за присъединяване в мемориалния шампионат " Бранко Хаджильоски - Чайка ". Надпреварата ще се организира в Скопие на 30 и 31 август, като в нея ще играят представителните гарнитури на домакините от Македония, България, Белгия и Украйна.

Регламентът планува четирите участника да играят на директна елиминация, като в първия ден - 30 август (петък) " лъвовете " срещат Белгия от 20:15 часа (б.в). Преди това от 17:30 часа в първия мач един против различен излизат Македония и Украйна.

Победителите от двата мача играят за първото място в шампионата, а дуелът е на 31 август (събота) от 20:15 ч. Загубилите се срещат за 3-4 място от 17:15 ч.

Турнирът е част от подготовката за идното Европейско състезание, в което домакини ще бъдат четири страни - Франция, Словения, Холандия и Белгия (12-29 септември). България е в група А във френския град Монпелие, като противници ни са домакините от Франция, Гърция, Италия, Португалия и Румъния.

Програма на шампионата в Скопие:

30 август, петък
17:30 ч: Македония - Украйна
20:15 ч: България - Белгия

31 август, събота
17:30 ч: Мач за 3-4 място
20:15 ч: Мач за първо място
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР