Мъжката и женската гледна точка за орален секс доста се

...
Мъжката и женската гледна точка за орален секс доста се
Коментари Харесай

Какво не трябва да прави жената, докато мъжът я задоволява орално

Мъжката и женската позиция за орален секс много се разграничава. Представите за орални милувки се разминават и заради тази причина се стига до миг на неизпълнени стремежи и проблеми, които не постоянно се споделят, а би трябвало. Ето 7 съвета от dnesplus.bg към дамите, когато получават орални милувки:

Не се преструвайте

Не инсценирайте, че получавате оргазъм, тъй като той ще повярва, а не това е задачата. В случай, че не се показва добре, би трябвало да му кажете, какво да прави, с цел да ви накара да свършите в действителност. Преструването води единствено до по-малко наслаждение и илюзия за половия ви живот.

Не си помагайте с пръсти

Дори да ви е хубаво да си помагате с ръце, мъжете одобряват това като знак, че не се оправят добре и е допустимо да се обидят. Когато той ви задоволява орално, дръжте ръцете си настрана.

Не натискайте главата му надолу

Той самичък би трябвало да усети ритъма, да води и да взема решение по какъв начин тъкмо да се случат нещата, с цел да ви изненада с уменията и усета си. Ако всякога му казвате, какво да прави, няма по какъв начин да прояви креативност отсега нататък и това ще ви разочарова.

„ Остави, сама ще свърша “

В случай, че не съумеете да достигнете до оргазъм, е по-добре да му покажете, че оралният секс ви е харесал и да предложите да продължите в поза, с която ще можете да стимулирате клитора си. Така той няма да е обиден и ще вършиме прекрасен секс със страховит край.

Не се дърпайте

Отдайте се на приятното чувство. Оставете го да ви поглези без да се притеснявате и противопоставяте на желанието му да ви накара да се чувствате добре. Ако вярвате на колегата си няма от какво да се притеснявате.

Не задавайте движение

Стойте мирни. Просто легнете, отпуснете се и го оставете да прави цялата работа. Именно това е оралният секс – да оставите другият да ви глези, без да се постанова да контролирате нещата.

Не тичайте в банята

Не и незабавно, откакто сте свършили. Останете дружно и се насладете на възприятието, което всеки има след добър и буен секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР