Мъжете винаги с удоволствие обсъждат женското тяло, но, за разлика

...
Мъжете винаги с удоволствие обсъждат женското тяло, но, за разлика
Коментари Харесай

Кои части на мъжкото тяло възбуждат жените

Мъжете постоянно на драго сърце разискват женското тяло, само че, за разлика от тях, дамите нормално мълчат за желанията си към мъжката фигура. Но това не значи, че нямат такива. Нека забележим какво в мъжете им харесва толкоз доста, че провокира настръхване, бясно предпочитание и „ изключване “ на мозъка, написа flagman.bg.

Рамене и ръце до китката

Широките плещи и мощните ръце са в основата на мъжката фигура. Но това не значи големи бицепси. Повечето девойки харесват жилави ръце. И изключително частта от лакътя до ръката, доста по-широка, в сравнение с при дамите, покрита с косми и огромни вени.
Мъж, който е запретнал ръкави или изцяло без дрехи до кръста и работи, е доста по-секси от този, който просто се перчи на плажа. Когато е ангажиран с нещо, дамите могат тайничко да го прегледат по-подробно.

Ръце и пръсти

Огромните длани и пръсти неимоверно вълнуват дамите. Ако мъжът е прелъстителен за една дама, тя незабавно си показва по какъв начин той я прегръща и притиска с тези ръце. И колкото по-груби наподобяват ръцете, толкоз по-вълнуващо е. Но никога не би трябвало да са мръсни и с неизрязани нокти.
Когато сте дружно, сложете нейната ръка върху вашата. Контрастът сред ръцете ви ще ускори резултата. Жената ще се усеща като дребна и беззащитна жена до мощния мъж.

Гръб

Подобно на ръцете и раменете, гърбът наподобява ужасно, когато мъжът работи. Лопатките се движат, мускулите се свиват. Самата форма, вярна от позиция на физиологията, на мъжкия тил е доста привлекателна за дамите.
Както и при дамите, атрактивна е извивката в долната част на гърба.

Торс

Един леко изпъкнал торс е магнит за дамите и те мечтаят да прокарат ръка по него.

Очи

Когато една жена е безмилостно влюбена и горяща от пристрастеност, тя ще вижда единствено очите на мъжа. Способна е да се удави в тях. Нищо чудно, че в мюсюлманските страни се счита за засегнатост да погледнеш неомъжено момиче или непозната жена право в очите. Защото в очите се чете всичко без думи.

Устни

Когато една жена мисли за фамилиарност, погледът ѝ несъзнателно пада върху устните на мъжа. И си мечтае той да я целуне. Мъжките устни, въпреки и по-остри, също наподобяват чувствени за дамата.

Задни елементи

Добре развитите задни елементи са симптом на полова интензивност. Но те не са толкоз значими, колкото другите неща в листата.

Да обобщим

Жените също обичат с очите си, само че единствено откакто са решили духовните качества на колегата. Ето за какво дамите рядко обръщат глава след красиви мъже. Едва откакто го харесат като цяло, те стартират да го преглеждат в елементи. Дамите си имат разнообразни култове. Някои са луди по напомпани кореми, други по тънки, музикални пръсти, само че в по-голямата си част те обичат мъжете в тяхната целокупност, заедно с всичките им дефекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР