Мъжете от всяка зодия показват по различен начин своята обич:ОвенМъжете

...
Мъжете от всяка зодия показват по различен начин своята обич:ОвенМъжете
Коментари Харесай

Ето По Какво Ще Разберете, Че Наистина Ви Обича

Мъжете от всяка зодия демонстрират по друг метод своята любов:

Овен

Мъжете обичайно се преструват, че са добре, че се любуват на живота и грабят от него с цялостни шепи. Не обичат да демонстрират уязвимост. Това важи и за овните. Но не и в случай че са същински влюбени. Ако нещо го тормози, той ще ви каже. Ако е смутен, ще показа с вас, тъй като желае да знае, че може да разчита на някого. Винаги ще е откровен, в случай че изпитва обич към вас.

Телец

С мъжете телец се приказва доста елементарно, когато сте на разходка в парка или на ресторант. Ако обаче не сте на обществено място, нещата стоят по различен метод. Той е по-объркан, когато останете единствено двамата и е уязвим и няма да приказва за възприятията си. Ще го направи единствено в случай че е влюбен и даже ще избира да прекарва време единствено и само с вас.

Близнаци

За да разберете дали ви обича, следете какви са диалозите ви с мъжете близнаци. Ако се интересува от живота ви, в случай че ви разпитва за предишното ви, в случай че се пробва да разбере кои са най-силните и слабите ви качества, какво харесвате – това е очевиден знак, че е влюбен. Ще чака и вие да му задавате такива въпроси за живота му, тъй като възнамерява да построи продължителна връзка с вас.

Рак

В връзките всеки се пробва да се покаже в най-хубава светлина. Но е ясно, че всеки има срамни секрети и е правил неща, от които не се гордее. Ракът ще стартира да си признава грешките относително рано, не му би трябвало да минат години, просто му би трябвало да се влюби. Изисква се доста кураж да приказваш за грешките си, само че той ще го направи, тъй като усеща, че може да изградите постоянна връзка.

Лъв

Лъвът е харизматичен и безоблачен, доста мощен и горделив. Ако обаче го видите в друга светилна – като спокоен, нерешителен и извънредно сензитивен човек, това е тъй като сте спечелили сърцето му. Той ви счита за специфична и по тази причина ви разрешава да го видите без маска и искра.

Дева

Мъжете дева демонстрират, че са влюбени, когато станат доста уязвими и раними. Ако към вас той е нервозен, стеснителен и не се опасява да плаче, значи ви обича същински. Девите са такива перфекционисти, че няма да разрешат на инцидентен човек да ги види в такава светлина.

Везни

Мъжките представители на този знак са нещо като всезнайковци. Когато са влюбени обаче, те не помнят за това свое самочувствие и се доверяват на колегата изцяло, написа ТийнПроблем.нет. Ако той ви желае препоръки или търси помощ от вас, безспорно сте съумели да влезете под кжата му. Иначе не би се посочил като нуждаещ се.

Скорпион

Връзките и сантименталните връзки значат доста за скорпионите. Мъжете от тази зодия разкриват, че имат мощни усеща към една жена, когато ѝ споделят за предходните си връзки. Той ще разисква с вас какво му се е случило в предишното, по какъв начин са го наранили, какви неточности във връзките е правил самия той. Това е, тъй като не желае да повтаря сходни неточности и търси поддръжка от ваша страна.

Стрелец

Стрелците са шегаджии, оптимисти и доста радостни. Но дамата, в която стрелецът е влюбен, ще го е виждала и в друга светлина – като черноглед, който не знае какво да прави и по какъв начин да реши проблемите си. Той също има много грижи, като всички хора. Той желае да ви каже, че светът му не е толкоз розов и вие сте неговото избавление.

Козирог

Дисциплинираният и трудолюбив козирог е загадъчен. Но с дамата на сърцето си споделя всичките си секрети и не се тормози, че тя ще ги издаде. Ако пред вас е по-приказлив и открит, бъдете сигурни, че ви обича.

Водолей

Водолеите са интелектуалци, избират разсъдъка пред възприятията и не обичат да приказват на прочувствени тематики. Затова някои дами ги считат за арогантни. Но когато са влюбени, те разрешават на дамата до тях да плаче, да тъжи, да им приказва за душевна болежка, даже да драматизира. Вместо да се ядоса, той ще я утеши и прегърне.

Риби

Спечелили сте сърцето на мъжа риби, в случай че той ви употребява като своя муза. Той е изобретателен – ще ви пее, ще написа стихове или пожелания, ще майстори дарове за вас. Така ви демонстрира, че сте специфична. Иначе не би си губил времето, би творил за себе си и приятелите си, не за вас. Ако ви споделя и за най-странните си фантазии и стремежи, обича ви.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР