Мъжете изплюха камъчето как точно си представят идеалната свалка. Изглежда, че

...
Мъжете изплюха камъчето как точно си представят идеалната свалка.
Изглежда, че
Коментари Харесай

Как се свалят мъже

Мъжете изплюха камъчето по какъв начин тъкмо си показват идеалната свалка.
Изглежда, че най-разпространеният флирт съвет измежду нас, девойки, е „ бъди уверена “. И да, несъмнено самочувствието е ключът към свалянето на мъже. Но какво тъкмо си мисли той за задатъците ти или неналичието им? Ако мъжете можеха да избират по какъв начин да ги съблазниш, ето какво биха си пожелали… „ Бъди палава. Забелязала си мъж, който ти харесва? Не му казвай, че е готин – това е жалко. Спазвай отдалеченост, изплези му се или му направи занимателна физиономия. Ако се правиш на прекомерно труднодостъпна, може и да го изплашиш. За сметка на това, в случай че се закачаш, ще му се стори доста сладко. Да обезоръжиш един мъж може да се окаже мъчно предизвикателство, само че в случай че проявиш смелостта да оправиш вратовръзката му или да премахнеш прашинка от якето му, ще му напомниш за майка му. А той обича майка си. Ако се държиш като положително момиче, това постоянно ще работи за теб “. „ Фиксирай погледа му и се усмихни. Ако получиш същото в подмяна, просто отивай да го заговориш “.
„ Просто отиваш и го заговаряш. Питаш го по какъв начин си изкарва. Като мъж ми е писнало постоянно аз да върша първата крачка и в случай че някоя мацка е задоволително инициативна, ще ме впечатли. Е, би трябвало и да я харесам, несъмнено “. „ Бих се радвал, в случай че момичето просто ме заприказва. Всъщност, в случай че ме черпи пиво, също няма да се дърпам “.
„ Просто отиди до него, усмихни се и го питай по какъв начин е. Ако си пада по теб, ще ти отговори тъкмо по метода, който искаш. Ако не се случи по този начин, просто се врътни и повтори упражнението със идващия мъж, който ти харесва. Ние не сме комплицирано устроени същества, в действителност е тъкмо толкоз елементарно “. „ Ако има намесен алкохол, надали ще забележи сигналите на езика на тялото, които му изпращаш. Все отново в случай че докоснеш по ръката, ще му стане ясно какви са ти желанията “.
„ Ако искаш даден мъж да те забележи, покажи му желанията си по убеден и другарски метод, без мръснишки подтекст “.
„ Когато искаш да заговориш някого, просто отиди и го направи. Недей да го приближаваш с няколко приятелки, с които да се кикотите наоколо “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР