Мъжете и жените масово лъжат своите партньори, установи британско проучване.

...
Мъжете и жените масово лъжат своите партньори, установи британско проучване.
Коментари Харесай

Британско проучване установи за какво лъжат жените по време на секс

Мъжете и дамите всеобщо лъжат своите сътрудници, откри английско изследване. Най-разпространените мъжки неистини са свързани с пиенето, до момента в който дамите най-често лъжат, с цел да прикриват същинските си страсти. Що се отнася до секса, хората лъжат по две съществени аргументи - с цел да защитят възприятията на колегата или с цел да създадат половия си живот по-интересен, написа dariknews.bg.

Ти си най-хубавият, с който съм била

Жените са склонни да ласкаят половите умения на колегата си. Най-вероятно повода се крие в това, че представителките на нежния пол не желаят да наранят възприятията на колегата си. Понякога дамите изричат някои „ бели неистини “, с цел да покачат половото самочувствие на своя обичан.

Когато мисля за секс, мисля единствено за теб

Всъщност съвсем всички хора имат полови мечти, които не са свързани с сегашния сътрудник. Жените не са изключение.

Сексът е тъкмо толкоз трогателен като първоначално

Да, с годините сексът може да стане по-интимен, гальовен, даже по-добър. Но да остане тъкмо толкоз трогателен и буен? Едва ли! С годините сексът може да стане по-интимен, гальовен, даже по-добър, само че надали по-вълнуващ

Получих оргазъм по едно и също време с теб

„ Никога не съм симулирала оргазъм “ и „ Получих оргазъм по едно и също време с теб “ - тези два израза са измежду най-големите женски секс неистини. А учените отиват още по-далеч, като настояват, че единствено в 25% от случаите оргазмът на дамите е същински.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР