Мъжете често премълчат чувствата си, защото това е заложено в

...
Мъжете често премълчат чувствата си, защото това е заложено в
Коментари Харесай

9 неща, които искат мъжете, но никога не говорят за тях

Мъжете постоянно премълчат възприятията си, тъй като това е заложено в тяхната природа. По предписание те имат избрани упования от половинката си, само че все пак не обичат да приказват за тях.
Тази публикация е за всички тези дами, на които им е мъчно да схванат какво какво премълчават мъжете им. Ето защо копнеят те, само че в никакъв случай не приказват за него.
1. Уважение
Всички мъже желаят почитание от своите партньорки. Какво значи да уважаваш мъжа си? Мъжете се нуждаят от самопризнание. Признание за техния триумф, техните положителни каузи и техните старания.
Не е мъчно да станете причина за усмивката на мъжа до вас. Просто показвайте пред близките, че го почитате.
2. Искрено удивление
Възхищението и уважението в действителност вървят ръка за ръка. Вашият мъж не се нуждае от нищо повече от вас, с изключение на от възхищението ви. Но в тази ситуация е значимо да не се преструвате. Просто бъдете откровени, възхищавайте се на всичко, което той прави.
3. Вашето наличие
Присъствието е в основата на всичко, което мъжът чака от една жена. Повечето мъже чакат от половинките си да са до тях по време на значими събития в живота им. 
4. Вашата поддръжка
Всички мъже желаят и обичат да бъдат насърчавани от обичаната си. Зад всеки сполучлив мъж стои една сполучлива жена - тази максима важи с цялостна мощ. 
Затова вярвайте на обичания си и не спирайте да го подкрепяте.
5. Истинска признателност
Мъжете обичат благодарността, когато тя идва от сърце. Всичко, което би трябвало да извършите, е да му благодарите или да се усмихнете, когато той направи нещо за вас.
Благодарността за най-малките жестове е това, което може да го направи същински благополучен.
Когато хората не са оценени, те последователно се отхвърлят от концепцията да радват близките. Не позволявайте това да се случи във връзката ви и ценете всичко, което той прави за вас. Ще забележите, че обичаният ви ще стартира да прави от ден на ден за вас, откакто се увери, че оценявате напъните му.
6. Неговото " време с момчетата "
Не се опитвайте да го лишите от опцията да излезе с другари. Тази самостоятелност основава и напълно различен вид доверие сред сътрудниците. Покажете, че му се доверявате изцяло.
7. Вашата безгранична поддръжка
Безкористната поддръжка е извънредно значима за самочувствието на всеки мъж.
8. Признателност
Мъжете играят няколко функции в живота и е доста значимо да признавате всичко, което вършат. Те са синове, братя, съпрузи, татковци - толкоз доста разнообразни функции, за които рядко получават самопризнание. 
9. Вашето предпочитание за фамилиарност
Мъжете обичат да бъдат мечтани, колкото и дамите, а може би и повече, само че в никакъв случай няма да ви кажат за това.
Флиртувайте с обичания си понякога. Връзките без романтика са мъртви. Кажете му, че е хубав, че го обожавате и го обичате. Мъжете неотложно покачват самочувствието си, когато знаят, че са толкоз мечтани от обичаните си дами.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР