Мъжът, който се хвърли тази сутрин от Аспарухов мост във

...
Мъжът, който се хвърли тази сутрин от Аспарухов мост във
Коментари Харесай

МВР-Варна: Психологът ни беше на път за Аспарухов мост, но човекът не го дочака и скочи

Мъжът, който се хвърли тази заран от Аспарухов мост във Варна, е скочил три минути след идването на място на полицейски екип. През това време психологът на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна е бил към този момент на път, само че не е съумял да стигне в точния момент, заяви представител на дирекцията за „ Петел “.

При идване на място на служителите на реда, индивидът е бил към този момент от външната страна на перилата на моста. Това съгласно психолозите е симптом, че към този момент е бил взел твърдо решение да постави завършек на живота си, обясниха от пресцентъра на полицията. От там разкриха и друга мрачна детайлност – след скока мъжът е паднал на сушата, а не във водата.

Във Facebook се развихриха разногласия във връзка следващото самоубийство от Аспарухов мост, като се сблъскаха отзиви какво би трябвало да се прави следователно. След появяването на фрагменти на индивида, който стои на перилата, някои декларират, че водачите, вместо да снимат, е можело да спрат и да се опитат да приказват с индивида. Според други това е голяма неточност, което може да го подтикне да работи по-бързо. Според тях такава интервенция може и да донесе обвиняване на спрелия водач за склоняване към самоубийство.

Министерство на вътрешните работи няма съответен съвет към жителите по какъв начин би трябвало да работят в такива случаи, признаха от варненската полиция. Всеки един от случаите е самостоятелен. От пресцентъра на ОД МВР-Варна прецизираха също, че това, че индивидът е бил неработоспособен, към този момент са спекулации и това не е доказано още публично. Причина за такова съмнение са останалите след съдбовния скок патерици. Мъжът е бил с гипсиран крайник, евентуално в резултат на скорошно строшаване, споделиха още от полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР