Мъжът, който бе открит мъртъв тази сутрин пред магазин за

...
Мъжът, който бе открит мъртъв тази сутрин пред магазин за
Коментари Харесай

Първи подробности за страшната трагедия пред магазин в Хасково

Мъжът, който бе открит мъртъв тази заран пред магазин за ортопедични стелки в центъра на Хасково е някогашен таксиметров водач, написа Haskovo.live.

Снощи към 21,30 ч. той е бил в Спешния център на хасковската болница. Там е откаран от полицейски патрул, който го е видял паднал на тротоара наоколо до лечебното заведение.

Страшна покруса в Хасково СНИМКА 18+

От Спешното пациентът е пренасочен към хирургия, където раните по главата му, получени в резултат на рухването, са обработени и превързани. Според лекарите от незабавното, мъжът е бил в схващане, съответен и контактен.

61-годишният мъж е имал болно сърце. Преди години е претърпял сърдечно-съдова интервенция, с голям брой затруднения. В нощта на приемането му в незабавното обаче нямал признаци на прединфарктно положение, разяснява началникът на отделението доктор Димитър Кючуков.

Причината за гибелта ще стане ясна след аутопсията, само че съгласно полицията, евентуално става дума за масиран инфаркт. Заради забележимите рани по тялото в началото се смяташе, че може да става въпрос за ликвидиране или за нелепа гибел, породена от рухване по стълби.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР