Мъж сигнализира за грозна проява, която се случила в центъра

...
Мъж сигнализира за грозна проява, която се случила в центъра
Коментари Харесай

Мъж си хареса специално фолио, завлече го СНИМКИ

Мъж алармира за грозна демонстрация, която се случила в центъра на Бургас. При това измежду бял ден, а пострадалите били на броени метри.

Марио Иванов твърди, че незнаен бургазлия отмъкнал ролка с фолио от резервоар. Това станало съвсев покрай притежателите на специфичния материал. Случката е от 6 юни.

След като отмъкнал бялата движимост, която е и със обилни размери, посоченият за причинител на апашката демонстрация я хваща под мишница и самоуверено продължава по пътя си.

Марио Иванов, който сигнализира за станалото във Фейсбук, се обръща за помощ към своите съграждани. Той приканва всеки, който има данни за въпросния мъж, да му алармира.

Той добавя, че откраднатото фолие е особено и не се продава в страната.

Вижте цялата обява на Иванов:

" Здравейте съидейници, през днешния ден, 06.06.2023г, в 12:10 часа, в на входа за паркинга на търговски център " ТРИЯ ", в Бургас, този чичка ми отмъкна ролка с фолио, пред очите на индивида с вишката, до момента в който бях до колата. И потегли в посока Младежкия дом и пазара  " Краснодар ". Ако някой познава този облик, апелирам, да ме насочи, че материалът, който завлече, е специфичен и не се продава в България. Благодаря авансово! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР