Мъж с пикап се вряза във велосипедисти, участващи в благотворителен

...
Мъж с пикап се вряза във велосипедисти, участващи в благотворителен
Коментари Харесай

Полицията в Аризона застреля шофьор, който се вряза във велосипедисти

Мъж с пикап се вряза във велосипедисти, участващи в благотворителен велотур в Аризона , оставяйки шестима от тях в сериозно положение , оповестява БиБиСи.

Инцидентът се е случил в Шоу Лоу, град на към 180 благи североизточно от Финикс. Полицията заяви, че причинителят, разказан като 35-годишен бял мъж, е избягал от местопроизшествието и е преследван от чиновници .

След това полицията съумява да го простреля зад железарски магазин на повече от километър разстояние, оставяйки го в сериозно, само че устойчиво положение.

Кристин Слейтър, представител на полицейското ръководство на Шоу Лоу разяснява, че " нашата общественост е шокирана от този случай и нашите сърца и молебствия са към ранените и техните фамилии в този миг. "

Шерифският офис на окръг Навахо им оказва помощ, а Министерството на публичната сигурност в Аризона проверява стрелбата по обвинения .

Шестима колоездачи са откарани незабавно в болница след злополуката, четирима са в сериозно положение , до момента в който другите двама са сериозни, само че постоянни . Полицията заяви, че други две или три жертви са се откарани в болница и са в устойчиво положение .

Собственикът на локалния магазин за колоездене Майк Годуин, който спонсорира надпреварата, разяснява пред New York Times, че групата колоездачи, които са прегазени са в групата на мъжкия майсторски клас на възраст 55 и повече години .

Състезанието, Bike the Bluff е 93 км през Източна Аризона и събира пари за Mountain Christian School, религиозно главно учебно заведение в Шоу Лоу.
 Един умрял и един ранен, откакто кола се вряза в прайд церемониал във Флорида
Един умрял и един ранен, откакто кола се вряза в прайд церемониал във Флорида

Жертвите са от гей хор на Форт Лодърдейл
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР