Мъж открадна колело от дете в столични квартал „Овча купел”.

...
Мъж открадна колело от дете в столични квартал „Овча купел”.
Коментари Харесай

Мъж върна откраднато колело след гонка с крадеца

Мъж открадна колело от дете в столични квартал „ Овча купел”. Радостта на крадеца обаче се оказала много къса, тъй като свидетел подгонил нарушителя с автомобила си и го принудил да се откаже от плячката си. Сюжетът се разиграва към 20.30 часа в сряда.

„ За страдание не успяхме да установим крадеца. В последна сметка се оказва, че когато има положителни хора към нас, които реагират съответно, може да имаме и щастлива развръзка”, описа бащата на детето, което е станало жертва на опита за кражба – Йордан Тодоров, съобщи Нова телевизия.

Мъжът не е подавал сигнал, защото в реалност кражба няма. Прави обява в обществените мрежи, с цел да даде публичност на случилото се. Тодоров не познава мъжа, който е избавил колелото на детето му.

Полицията в Русе търси притежателите на колела

„ Не го познавам. Исках да изкажа своята признателност. В последна сметка се свързахме един с различен, разговаряхме по тематиката. Съвсем инцидентен човек, към който децата са се обърнали за помощ. Крадецът, когато видял, че няма по какъв начин да се измъкне, оставил колелото и избягал пеша”, споделя Йордан Тодоров.

Според него в квартала сходни нападения са чести и неговият случай е мотив институциите да работят в посока предварителна защита на сходни произшествия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР