Мъж ограби денонощен магазин в Елин Пелин навхръх празничния 22

...
Мъж ограби денонощен магазин в Елин Пелин навхръх празничния 22
Коментари Харесай

Маскиран с пистолет обра денонощен магазин в Елин Пелин

Мъж ограби денонощен магазин в Елин Пелин навхръх празничния 22 септември , оповестяват от полицията.

Към 23.40 часа в Министерство на вътрешните работи постъпил сигнал, че към 20 минути по-рано в комерсиалния обект е влезнал мъж с плътна защитна маска на лицето и слънчеви очила, който заплашил продавача с револвер, след което лишил касовата наличност, два мобилни телефона и кутия цигари от щендера.

Незабавно на място били изпратени полицейски екипи и бил осъществен оглед на местопроизшествието.

На пътя за село Мусачево, изхвърлени в тревните площи, били открити част от откраднатите движимости и употребявани при обира облекла. Те са конфискувани като материално доказателство, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

При издирването криминалистите открили очевидец, който дал сведения във връзка с грабежа. Така проверяващият екип събрал задоволително данни, сочещи към самоличността на обирджията.

При полицейска интервенция, към 19.30 часа нощес мъжът бил арестуван в столично казино. Той е престъпно проявен и осъждан дейно за обири, водещ бездомнически метод на живот и с 8-месечна условна присъда.

При осъществения му обиск у 37-годишния столичанин са открити доказателства за закононарушението. Той е направил цялостни признания.

Действията по следствието не престават под наблюдението на прокуратурата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР