Мъж нанесе побой на 57-годишна жена в чакалнята на Централна

...
Мъж нанесе побой на 57-годишна жена в чакалнята на Централна
Коментари Харесай

Що за хора има?! Жена е премазана от бой в чакалня на автогара. Биячът искал да се сближат

Мъж нанесе побой на 57-годишна жена в чакалнята на Централна автогара в Русе. За случая потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.
В една от фейсбук групите на Русе бе публикувана информация за пребита жена в чакалнята на автогарата. В обявата се укорява шефът, че не е назначил защита, която да подсигурява сигурността на хората.
От полицията прецизираха, че случаят е станал към 23,50 часа на 6 юни. На мястото са изпратени неотложно чиновници и кола за спешна помощ, която е откарала потърпевшата 57-годишна жена за обзор в УМБАЛ „ Канев “. Мъжът, посочен като причинител на побоя, е открит и арестуван за 24 часа. Той е на 49 година и е прочут на правораздавателните институции.
Пострадалата жена е настанена в болничното заведение за наблюдаване. Първоначално се говореше, че тя е чиновник на автогарата. Според неофициална информация е познавала побойника, който желал да има по-близки връзки с нея.
От автогарата не разясниха случая, само че единствено разясниха пред „ Телеграф “, че 57-годишната не е техен чиновник. В случая ставало въпрос за персонални връзки.
Образувана е кореспонденция по разказа на Първо районно ръководство. Материалите ще се рапортуват на прокуратурата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР