Мъж на 31 години, който работи в организиран колектив в

...
Мъж на 31 години, който работи в организиран колектив в
Коментари Харесай

31-годишен мъж с коронавирус е работил в колектив в Добрич

Мъж на 31 години, който работи в проведен колектив в Добрич, е с позитивен резултат за Covid-19, оповестиха от Областния координационен щаб.

Всички хора, които са контактували с него, са издирени, взети са им проби за инфекцията като резултатите се чакат. В работните пространства е направена стерилизация, показва секретарят на щаба доктор Светла Ангелова, съобщи Българска телеграфна агенция.

Студент и мъж на 49 години са новите инфектирани с ковид в Добричко

По думите ѝ заболелият мъж е бил в контакт със инфектиран в друга административна област на страната. Пациентът е съветван от експерт от ковидсектора на регионалната болница в Добрич и е подложен на домашно лекуване в положително общо положение.

По мотив на увеличението на инфектираните с ковид, доктор Ангелова, която е и шеф на Регионалната здравна ревизия, моли хората да не се събират на закрито и да носят маски в пространства и публичния превоз.

Работещите в търговията и в заведенията за публично хранене би трябвало да обслужват клиентите наложително с маски и ръкавици, макар топлото време, обръщат внимание още от щаба.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР