Мъж, който предлагал сексуални услуги в района на Централна гара

...
Мъж, който предлагал сексуални услуги в района на Централна гара
Коментари Харесай

Мъжка проститутка си получи заслуженото!

 Мъж, който предложил полови услуги в региона на Централна гара в Пловдив, получи наказване от съда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . До развръзката се стигна, откакто в продължение на две години мъжът на няколко пъти попада във Второ районно поради аморалните си дейности, за които се разминавал с предупредителни протоколи.

За първи път той бил хванат от дългата ръка на закона на 20 януари 2018 година. Тогава се провеждала профилирана полицейска интервенция в Пловдив. При обход на региона полицейски чиновник видял мъжа, двамата поговорили и подсъдимият признал, че прави полови услуги и против това получава заплащане. Затова получил протокол за предизвестие по реда, очакван в ЗМВР.

На 6 юли 2018 година, други двама чиновници на реда от Второ районно управление (на МВР) обикаляли региона в патрулен автомобил. Те забелязали нарушителя – той им бил прочут, защото многократно го били виждали да насочва недвусмислени подканящи жестове по отношение на преминаващите водачи на коли и минаващите пешеходци. Последвала сказка, която още веднъж приключила с сигнален протокол.

През нощта против 25 януари 2019 година при осъществяване на обход на бул. " Христо Ботев " различен еднообразен открил обвинения. Последният обяснил при извършения диалог, че бил излязъл в региона, с цел да предлага полови услуги против възнаграждение. Резултатът бил следващият сигнален протокол.

На 3 април 2019 година същият еднообразен още веднъж взел участие в провеждането на профилирана полицейска интервенция. При осъществен от него обход в региона до Стоматологичния факултет той още веднъж открил обвинения, който декларирал, че е дошъл от гр. Перущица, с цел да предлага полови услуги против възнаграждение. Посочил и съответна цена според от типа на половата услуга, която е поискана от него. За следващ път му бил формиран протокол за предизвестие.

На 26 септември 2019 година обвиненият бил арестуван в постройката на Второ районно управление (на МВР), като при осъществения му персонален обиск измежду движимостите му били открити сутиен, перука, 5 презерватива, гримове и други движимости.

На 8 декември 2019 година обвиненият получил следващ протокол за предизвестие, с наставление да не прави дейности противни на положителните нрави, като проституира в региона на Централна ЖП гара гр. Пловдив.

На 19 февруари 2020 година дежурният по ръководство във Второ районно управление (на МВР) правил обход в региона на Централна ЖП гара Пловдив. Обвиняемият отново бил открит и бил отведен в постройката на ръководството. Там обяснил, че от години пътува от Перущица до Пловдив, с цел да предлага полови услуги против възнаграждение, като му разяснил и детайлности по отношение на цените на по този начин предлаганите услуги.

Предвид по този начин откритото, мъжът бил притеглен в качеството на обвинен, с преднамерено разпореждане. Била изискана информация от Национална агенция за приходите, от която станало видно, че по отношение на мъжът няма данни за регистрация на трудови контракти в интервала 20.01.2018г. - 04.04.2019г., същият няма регистрации като едноличен търговец и няма участия в сдружения. Към 12.12.2019г. същият не е получавал парични компенсации и помощи от държавното публично обезпечаване, не е получавал обезщетение за безработица, не е пенсионер и не е подал заявление за пенсия.

Мъжът бил даден на съд. Според Наказателния кодекс, пълнолетно работоспособно лице, което дълготрайно време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови приходи по забранен или аморален метод, се санкционира с отнемане от независимост до две години или с пробация.

Доказателствата по делото сочели за извърено закононарушение, само че магистратите решили да освободят мъжа от наказателна отговорност и да му наложат единствено санкция, защото до този миг не бил осъждан или освобождаван от наказателна отговорност. Тъй като пред съда мъжът показал сдържаност към осъщественото и изразил цялостна подготвеност да промени държанието си, санкцията е в най-малък размер – 1000 лв.. Решението предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР