Мъж и жена са задържани за убийството на 34-годишния мъж

...
Мъж и жена са задържани за убийството на 34-годишния мъж
Коментари Харесай

МВР с подробности за убийството в Костенец

Мъж и жена са арестувани за убийството на 34-годишния мъж в Костенец. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Около 20.44 часа на 13 октомври на тел.112 бил подаден сигнал за скандал пред частен адрес в Костенец. Няколко минути по- късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно положение, легнал пред същия адрес.

При огледа е установена гибелта на 34-годишния, а по тялото му са открити голям брой прободни рани. След незабавни оперативно- издирвателни дейности на криминалистите от ОДМВР- София взаимно с сътрудниците им от бранш „ Престъпления срещу личността “ в ГДНП, като съпричастни към тежкото закононарушение са арестувани за период до 24 часа двама - мъж и жена от същия град.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед взимане на непрекъсната мярка за неотклонение на причинителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР