Мъж и жена от мездренското село Руска бяла били изправени

...
Мъж и жена от мездренското село Руска бяла били изправени
Коментари Харесай

Съседски войни! Мъж и жена набедиха комшийката си за крадла

Мъж и жена от мездренското село Руска бяла били изправени на подсъдимата пейка за клюки, които отправили към своя комшийка, научи организация BulNews.
Оказало се, че достолепие на дамата С.Т. било накърнено в началото от думите на съседът й П.П. и за това решила да го съди за обезщетение в размер на 12 000 лв.. Мераците на С.Т. да се снабди със солидната сума обаче бързо били попарени от магистратите в железничарския град, където преди дни се гледа делото.
От документите излиза наяве, че мъжът е бил упрекнат в клюка, защото на 26 юни е подал тъжба в полицията в Мездра против своята комшийка. В жалбата П.П. показал, че С.Т. му е отровила кучето и че е откраднала от двора на домът му в Руска бяла зеленчуци и кокошки. Освен в жалбата мъжът декларирал изказванията си и пред други хора, а няколко дни по-късно даже споделил на мъжа на С.Т. „ оправи си фамилията да не ме краде и да не прескача през оплитам на двора ми…”. Жената незабавно решила да заведе дело против комшията си, само че в последна сметка магистратите я осъдили да му заплати разноските за юрист в размер на 890 лв..
В същото време С.Т. завела дело и против дамата на комшията си Н.П. още веднъж за клюка. Жената била унижила достойнството й като на 1 юли в очите я нарекла „ крадла “ и „ лъжкиня “. За обидите подсъдимата била приета за отговорна, за което е наказана да заплати санкция в размер на 1 000 лв. в интерес на страната и 1 000 лв. на афектираната комшийка.
Присъдата предстои на обжалване пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР