Мъж е ударил по невнимание три паркирани автомобила тази нощ

...
Мъж е ударил по невнимание три паркирани автомобила тази нощ
Коментари Харесай

Мъж удари по невнимание три паркирани коли

Мъж е блъснал по нехайство три паркирани автомобила тази нощ в квартал Палаузово, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Габрово, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Инцидентът е станал тази нощ и се е разминал единствено с материални вреди. Полицията е получила сигнал за случая през нощта, като причинителят е открит. Това е 22-годишен мъж. Съставен му е акт. Взетите проби за алкохол и опиати са негативни, допълниха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

Ударените коли са били паркирани в директна на бул. „ Хемус “ в квартал " Палаузово ". От полицията показаха, че аргументите за случая се обясняват, само че най-вероятно е случай, зародил по нехайство. 

Трима души са починали, а 32-ма са ранени при 30 тежки произшествия в страната през последното денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата на министерството. От началото на годината са регистрирани 5324 пътнотранспортни катастрофи, при които живота си са изгубили 330 души, а потърпевшите са 6699.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР