Мъж демонстрира животинския си нагон като подгони за орален секс

...
Мъж демонстрира животинския си нагон като подгони за орален секс
Коментари Харесай

Разгонен: Момиче от Бургас отиде на гости на леля си, а мъжът ѝ я нападна за орален секс

Мъж показва животинския си нагон като подгони за орален секс племенницата на жена, с която живее в бургаския ж.к. „ Изгрев “. Той нападнал момичето, до момента в който то гостувало в отсъствието на вуйна си.

За дивия и рисков екшън излиза наяве от претекстовете на Бургаския областен съд, който е наложил на нападателя условна присъда от 1 година и 4 месеца, с изпитателен период от 3 години, написа burgasinfo.com.

Случаят е индикативен и за реакцията на хората, които следили от терасите си протичащото се.

Момичето отишло на посетители, откакто авансово уведомила вуйна си и мъжа й, с който тя живеела на фамилни начала. Когато племенницата отишла в дома им заварила там и сестрата на чичото, която гостувала на брат си със фамилния си сътрудник и тяхното дете. Лелята в същото време не била измежду тяхната компания, защото била на работа.

Когато гостите си тръгнали, момичето се заело с домакинска активност в жилището: почнала да разтребва и се обадила на вуйна си, с цел да ѝ изиска съвет за подготвяне на ядене. Междувременно чичото, който бил използвал доста количество алкохол, се почувствал притеглен от племенницата, макар че тя не му била дала мотиви.

Приближил се към нея и почнал да търси физическа непосредственост посредством погалвания по косата и по лицето, опипвания по гърдите и по краката. Тя изрично му посочила, че не се интересува от съкровен контакт, като се отдръпнала от него и му декларирала, че дейностите му са демонстрация на пренебрежение към нея и към вуйна ѝ. Напористият мъж в началото се престорил, че се майтапи.

Тя траяла с разтребването из жилището, като не му обръщала внимание. Когато отишла в кухнята обаче, той не желал да се помири с отхвърли ѝ, още веднъж я последвал и я притискал към себе си и я опипвал по тялото. Момичето още веднъж го отблъснало и тръгнало към изхода на жилището, с цел да си тръгне.

Подразнен от отношението ѝ, той се нахвърлил към нея с обидни и вулгарни думи и със закани. Излизайки към този момент отвън жилището, на самото стълбище, той принудително и с експанзия се опитвал да задържи племенницата - притискал я за китките и няколко пъти я зашлевил през лицето.

Тя настоятелно се съпротивлявала и противопоставяла на опитите му още веднъж да я върне в жилището, като отскубвайки се от него, уплашена се затичала надолу по стълбите. Нападателят също я последвал, тичайки по стълбите след нея.

Докато стигне до входа на блока и до момента в който излезе на открито, макар виковете ѝ и молбите ѝ да престане, той не спирал да прави опити да я задържи, дърпайки я за облеклата към себе си и пробвайки се да я разсъблече.

През цялото време не спирал и да я наскърбява и да я удря, защото тя продължавала да се дърпа и да се отбранява. Неудовлетворен от обстановката и преливащ от експанзия, той почнал да си смъква спортния екип и бельото, подканяйки й ясно и недвусмислено да му направи орален секс.

Племенницата траяла да тича и да вика за помощ, неколкократно поваляна на земята от юмруците му.

Случаен минувач се загледал в двамата, само че в началото не подхванал дейности. В същото време оттова на път към дома си прекосявал различен бургазлия, който видял, че по терасите са наизлезли и други хора, които единствено гледали побоя. Тогава минувачът не останал безразличен и се намесил.

Приближил се и различен мъж в отбрана на момичето и откакто хората се развикали на нападателя, той побягнал. Потърпевшата била откарана в болничното заведение, а на място били извикани чиновници на Пето РУП.

Нападателят, открит по - късно от полицията, в началото се укривал в жилището си и не отговарял на служителите на реда, пристигнали да го търсят. Склонил да излезе едвам откакто лелята, с която живеел, го убедила да отвори вратата, защото той не отговарял и на нея.

Полицаите отвели мъжа в постройката на Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Бургас, като мощно им лъхал на алкохол. След инспекция с дрегер бил открито съществуване на алкохол 2,38 промила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР