Мъж беше показно убит в района на Околовръстното шосе в

...
Мъж беше показно убит в района на Околовръстното шосе в
Коментари Харесай

Ботьо Ботев за стрелбата на Околовръстното: Вероятно става дума за поръчково убийство

Мъж беше показно погубен в региона на Околовръстното шосе в София при кръстовището със " Симеоновско шосе ". Той е прострелян в главата, до момента в който чака на светофар, пред очите на 11-годишно дете.

Да се вършат заключения е прекомерно рано. Вероятно става дума за поръчково ликвидиране. Това съобщи в " Денят стартира " криминалистът Ботьо Ботев.

" Не се изключва една такава възможност, когато едно такова закононарушение се провежда на личностна основа, въз основата на взаимоотношения, защото самата персона, както стана известно, е прекомерно спорна персона в престъпните среди ", сподели Ботев.

Според него, евентуално в действителност се касае за неща, свързани с незаконен бизнес. По думите му, доста постоянно сходни салони се употребяват за такава цел и оборотът, който се прави, се прави за осъществяване на незаконно добити пари.

" Рано е още в границите на два дни да се построяват каквито и да е тези. Работата на местопроизшествието е фундаментът, върху който се построяват след това всички дейности и така наречен хипотези в бъдеще за работа. Хипотезите нормално се градят въз основата на това, което е добито като информация в първичните моменти на работа ", изясни криминалистът.

По изложените данни, вероятно много хора са видели случилото се и много хора могат да свидетелстват, само че и в случай че това стане, би трябвало да се реализира в " рамките на една характерна нелегалност ", посочи Ботьо Ботев, тъй като тези хора би трябвало да се пазят.

" Хора, които се нагърбват да извършат сходни закононарушения, надлежно преценят нещата и вземат ограничения за маскировка, на смяна на външността си и ред други неща. А някои от тях, зависи от морал, от душeвност, от доста други неща, работят и по най-бруталния метод ", разяснява криминалистът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР