Магията на Висшата лига! Макар и шаблонен, този израз отново

...
Магията на Висшата лига! Макар и шаблонен, този израз отново
Коментари Харесай

Магията на Премиър лийг - последният шокира Манчестър Юнайтед насред Олд Трафорд

Магията на Висшата лига! Макар и еднообразен, този израз още веднъж закупи меродавност в сряда вечер. Сензацията на сезона се случи на " Олд Трафорд ", където устремения да си върне първото място отбор на Манчестър Юнайтед позволи шокираща загуба от последния Шефийлд Юнайтед с 1:2. Поражението нямаше да бъде чак такава изненада, в случай че до този момент, " остриетата " нямаха едвам пет извоювани точки от 19 мача в елита.
 Снимка 515913
Източник:

Подценяването обаче изигра неприятна смешка на " алените дяволи ". По този метод те дадоха неповторима опция на водача Манчестър Сити да усили преднината си на върха, в случай че завоюва дуела си в пасив.
 Челси и Уулвърхямптън приключиха 0:0 във Висшата лига
Томас Тухел дебютира с нулево реми отпред на Челси

" Сините " не съумяха да вземат семейството си на Уулвърхямптън

Домакините предстоящо стартираха със самочувствие и пропиляха положително състояние посредством Маркъс Рашфорд. Шефийлд обаче лекичко показваше, че подвигът може да бъде реалност. В 17-ата минута Де Хеа избави по страховит метод изстрел на Били Шарп, само че капитулира малко по-късно. Джон Флек центрира от корнер, а Брайън засече в мрежата на манчестърци.

До почивката, попадение на домакините беше анулирано заради фаул.

След подновяването на играта, Мейсън Грийнууд се положително до съвършено състояние, само че не показва нужната акуратност. Устремът на любимеца въпреки всичко даде резултат и паритетът беше възобновен в 64-ата.
 Арсенал се наложи над Саутхемптън с 3:1
Арсенал с цялостен поврат против Саутхемптън

" Артилеристите " са на 8-ата позиция

Алекс Телес центрира от корнер, а капитанът Хари Магуайър се оказа на точната позиция и с съвършено ориентиране разочарова своя роден клуб.

До края, всички чакаха, че момчетата на Солскяер ще доближат до поврат, само че уви. В 74-ата минута манчестърци демонстрираха ужасяващи дейности в защита, откакто на няколко пъти не съумяха да сложат завършек на неособено динамична офанзива на гостите. В последна сметка Бърк стреля от границата на наказателното поле, кълбото се отклони в крайници на Аксел Туанзебе и подлъга съдбовно Де Хеа за 1:2.
 Снимка 515913
Източник:

Скоро по-късно " остриетата " имаха и шанс, тъй като пропуски направиха Алекс Телес и Пол Погба, като след удара на първия се стигна до греда. Последва изстрел над вратата и на резервата Единсон Кавани, с цел да се стигне до изненадата на кръга и загуба на Манчестър Юнайтед от последния във Висшата лига.
 Уест Хем изкова скъпа победа и се настани в топ 6
Уест Хем изкова скъпа победа и се настани в топ 6

Победиха Кристал Палас

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ШЕФИЙЛД ЮНАЙТЕД 1:2

0:1 Брайън (23 " ), 1:1 Магуайър (64 " ), 1:2 Бърк (74 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР